Ana SayfaGüncelErdoğan’dan Muharrem İnce’ye: Bir garip adam

Erdoğan’dan Muharrem İnce’ye: Bir garip adam

HABER MERKEZİ – Partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce için “Bir garip adam” değerlendirmesinde bulundu. Afrin’e operasyon gerçekleştirildiği dönemde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ÖSO’ya ‘terörist’ dediğini hatırlatan Erdoğan, “Mehmetçiğimizden Özgür Suriye Ordusu’ndan Allah razı olsun diyorum. Bay Kemal Özgür Suriye Ordusu’na terörist diyor, yazıklar olsun” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla’daki mitinginde konuştu.

Hedefine CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi koyan Erdoğan, “Bu ara bay Muharrem’e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. Diyor ki, ben imam hatip mezunu değilim ama üç sene imam hatipte öğretmenlik yaptım. Bir garip adam. Ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Bir taraftan diyor ki “imam hatip mezunu cumhurbaşkanı olmuş” “ben de imam hatip mezunu olsaydım ben de cumhurbaşkanı olabilirdim diyor” ya sana kim olma dedi. İlla imam hatip mezunu olmak şart değil, anadolu ol, fen lisesi ol, düz ol ama ol ol. Sen daha çırak bile olamadın” ifadelerini kullandı.

CHP döneminde İstanbul’un ‘çöp dağlarından’ oluştuğunu ileri süren Erdoğan, “CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır” dedi.

‘Allah ÖSO’dan razı olsun’

Çok farklı projeleri olduğunu belirten Erdoğan, bunları yarın akşam (7 Haziran) Kanal D-CNN TÜRK ortak yayınında anlatacağını söyledi.

Afrin’e yönelik gerçekleştirilen operasyona değinen Erdoğan, yine Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) teşekkür etti.

“Mehmetçiğimizden Özgür Suriye Ordusu’ndan Allah razı olsun diyorum. Bay Kemal Özgür Suriye Ordusu’na terörist diyor, yazıklar olsun sana.”


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Özgür Toplum çalışanı Gür tahliye edildi
Sonraki Haber
Tutuklu yargılanan Boğaziçili öğrenciler tahliye edildi