Ana SayfaGüncelKayıp hafızasının peşinde sanatçıya dönüşen Hogancamp’in hikayesi: “Welcome to Marwen”

Kayıp hafızasının peşinde sanatçıya dönüşen Hogancamp’in hikayesi: “Welcome to Marwen”

HABER MERKEZİ – Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Welcome to Marwen” filminden ilk fragman yayınlandı.

Hollywood’un birçok kült filminin arkasındaki isim olan Robert Zemeckis’in, Steve Carell’i başrolüne yerleştirdiği son filmi Welcome to Marwen’dan ilk fragman yayınlandı.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Welcome to Marwen, Mark Hogancamp’ın maruz kaldığı saldırıdan sonra yaşadığı hafıza kaybından kurtulmak için eski ve yeni hayatındaki parçaları birleştirerek iyileşebileceği ve kahraman olabileceği bir kasaba yaratmasını anlatıyor.

Bu süreçte G.I. Joe ve Barbie bebekleri kullanarak yarattığı kasaba ve detaylarla bir sanatçıya dönüşen ve gittikçe ilgi uyandıran Mark Hogancamp’ın hikayesinde Steve Carell’in dışında Leslie Mann ve geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Diane Kruger de bulunuyor.

Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Merritt Wever, Janelle Monáe, Eiza González, Gwendoline Christie ve Neil Jackson gibi isimler de yer alıyor.

Zemeckis’in birçok filminde olduğu gibi hayal gücü ve gerçekliğin kesiştiği ilginç bir anlatıya sahip olan Welcome to Marwen’in Türkiye’deki vizyon tarihi henüz belirlenmiş değil.

Filmin fragmanı şöyle:


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Flormar işçilerinden yürüyüş: 'Sendika girecek başka yolu yok'
Sonraki Haber
Şimşek: OHAL için artık bir sebep kalmadı