Ana SayfaGüncelSinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda

HABER MERKEZİ – Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda. Bir büyüme ve dostluk hikâyesi anlatan “Renksiz Rüya” haftanın en dikkat çeken yapımı.

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor.

Haftanın öne çıkan filmi, bir büyüme ve dostluk hikâyesini anlatan Mehmet Ali Konar’ın ‘Renksiz Rüya’ adlı filmi. Film Ankara Film Festivali’nde “En iyi film”, “En iyi müzik”, “En iyi görüntü yönetmeni” ve “En iyi yardımcı oyuncu” ödüllerini almıştı.

Renksiz Rüya / Hewno Bêreng

1990’ların Diyarbakır’ında yaşayan Mirza, annesinin ölümünün ardından iyice içine kapanmış, sessiz sakin bir çocuktur. Sürekli kâbuslar gören Mirza’nın hayatı, abisinin arkadaşı Mir Ahmed’in bir süreliğine evlerine misafir gelmesiyle değişir.

Mehmet Ali Konar’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Civan Güney Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı, Cuma Karaaslan, Midas Muhammed, Sevgi Yusufoğlu gibi isimler yer alıyor.

Antisosyal 2

Sam, yıllar önce kaybolan bebeğini aramak için yola koyulur. Ancak bir virüsün etkisindeki insanların istila ettiği dünyada bir grup tarafından denek olarak kullanılacaktır.

Cody Calahan’ın yönetmenliğini yaptığı Chad Archibald, Cody Calahan, Jeff Maher’in senaryosunu yazdığı filmde Michelle Mylett (Sam), Stephen Bogaert (Max), Josette Halpert (Bean), Samuel Faraci (Jacob), Kassandra Santos Millen (Hemşire Olivia) gibi oyuncular oynar.

Hadi Ya

Belediyede anonsçu olarak çalışan Haydar ve iki arkadaşının en büyük hayali film çekmektir, ancak yeteneksiz olduklarını düşünürler. Mahalleye bir konser için gelen Bahar ve Nazlı ise her şeyi değiştirecektir.

Komedi türündeki film, Girdap (2016) dizisinin yönetmeni Vecihi Ener’in ilk uzun metrajı. Senaryosunu Cesur Doğan’ın yazdığı filmde Cesur Doğan, Mehtap Yılmaz, Senem Kuyucuoğlu ve Levent İnanır oynar.

İki Kafadar / Two Tails

Kunduz Bob bir gece Max adında bir kedi ile tanışır. Max’ın keşfettiği bir uzay gemisinin peşine düşen ikili, arkadaşlarını da yanlarına alarak uzaylıları geri göndermek için bir maceraya atılırlar.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Victor Azeev’in yaptığı Rusya yapımı film, çocuklara yönelik bir animasyon.

İyi ki Doğdun Abla

Köyün ağası Bayram’ın kızı Ferda istemediği bir adamla evlendirilir. Oğlu Ferit ise Gamze adında bir kadın ile evlenir. Ancak Gamze’nin akıl sağlığı ile ilgili sorunlar çıkınca ailenin düzeni bozulmaya başlar.

Onur Öğden’in yazıp yönettiği ilk uzun metrajı olan film, aile içi ilişkileri ele alan bir dram.

Esin Civangil, Metin Keçeci, Ayhan Işık, Dilara Büyükbayraktar, Eniz Boztepe ve Ata Ekşioğlu filmde rol alıyor.

Los Angeles’ta Gizli Görev / Once Upon a Time in Venice

Özel dedektif Steve’in köpeği, bir uyuşturucu çetesi tarafından kaçırılır. İki tefecinin arasında kalan Steve, ne pahasına olursa olsun en yakın dostunu kurtarmaya kararlıdır.

Mark Cullen’in yaptığı filmin senaryosu Mark Cullen ve Robb Cullen’a ait.

Bruce Willis (Steve Ford), John Goodman (Dave), Jason Momoa (Spider), Emily Robinson (Taylor), Jessica Gomes (Nola) ve Kaleti Williams (Manu) gibi oyuncular var.

Yabani / Wildling

Anna çocukluğundan beri babası bildiği bir adamın tavan arasında büyütülmüştür. Ancak polis memuru Ellen sayesinde dış dünyayla tanışan Anna, ormana ve kana arzu duymaya başlayacak ve gerçek kimliğini keşfetmeye başlayacaktır.

Korku türündeki film, Fritz Böhm’ün ilk uzun metrajı. Filmin senaryosu Fritz Böhm, Florian Eder’a ait.

Liv Tyler (Ellen Cooper), Bel Powley (Anna), Brad Dourif (Baba), James Le Gros (Kurtadam), Troy Ruptash (Roger Fowler), Mike Faist (Lawrence) ve Collin Kelly-Sordelet (Ray Cooper) oynar.

Previous post
WhatsApp'ta yeni özellik: Görüntülü grup konuşması
Next post
Agatha Christie’nin romanı 'Cinayet Alfabesi' diziye uyarlanıyor