Ana SayfaToplumsal CinsiyetSon mesajında “Adam bana takmış bırakmıyor” dedi, 20. kattan ‘düşerek’ hayatını kaybetti

Son mesajında “Adam bana takmış bırakmıyor” dedi, 20. kattan ‘düşerek’ hayatını kaybetti

HABER MERKEZİ – Ankara’da üniversitesi öğrencisi Şule Çet, çalıştığı işyerinin 20. katından düşerek hayatını kaybetti. Çet’in ölmeden saatler önce arkadaşına mesaj atarak, işvereni için “Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. Bırakmıyor, keşke gelmeseydim” dediği ortaya çıktı.

Ankara’daki Gazi Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı 2. sınıf öğrencisi Şule Çet, yarı zamanlı olarak çalıştığı şirketin ortaklarından birinin değişmesi sonucu işten çıkarıldı.

Çet, işyerinin diğer ortağı Ç.A.’nın, “Yeni ortağımızla konuşuruz yeniden işe alınırsın, gel konuşalım” demesi üzerine Çankaya’daki bir plazada bulunan ofise gitti.

23 yaşındaki kadın, 29 Mayıs’ta saat sabaha karşı 04:00 sıralarında 20. kattaki ofisin camından düşerek hayatını kaybetti.

Olay yerindeki incelemenin ardından Çet’in cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından kadının cenazesi İstanbul’dan gelen ailesine verilerek defnedildi.

Son mesaj: ‘Buradan çıkamıyorum, adama bana takmış’

Savcılık Çet’in şüpheli ölümünün ardından soruşturma başlatırken, polis de hem olay yerindeki delileri hem de plazadaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre polis, tanık olarak Çet’in ev arkadaşının da ifadesine başvurdu.

Arkadaşı, Çet’in gece 01.48 gibi kendisini aradığını, “Şimdi ben içeriye geçiyorum, beni ara ve acil gelmem gerektiğini söyle” dediğini söyledi.

Bunun üzerine arkadaşı Çet’i aradığını, görüşmeden 12 dakika sonra saat 02.00 sıralarında ise Çet’in kendisine, “Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. Bırakmıyor, keşke gelmeseydim” diye mesaj attığını söyledi.

Ayrıca Çet’in 29 Mayıs tarihinde doğum günü olduğu ve bugünü arkadaşlarıyla kutlama planı yaptığı belirtildi.

Şüpheli Ç.A.’nın ellerinde yara izi bulundu

Doğum gününde hayatını kaybeden Çet’in yanında bulunan, şüpheli konumdaki Ç.A.’nin ise olaydan sonra ortadan kaybolduğu ardından dün ifade verdiği kaydedildi.

İfadesinde, Çet’in camdan sarktığını kendisinin de onu durdurmaya çalıştığını söyleyen Ç.A.’nın ellerinde yara izleri bulunduğu, bunları da “Tutup çekmeye çalıştım, o sırada tırnakları battı” diyerek açıklamaya çalıştığı belirtildi.

Previous post
Almanya'da aslan ve kaplanlar hapsedildikleri 'hayvanat bahçesi'nden kaçtı
Next post
Demirtaş'tan 'WhatsApp mesajı' niyetine: Bu mesajı en az 100 kişiye gönderin