Ana SayfaGüncelEzdi, yırtamadı, yakamadı, sonunda ateşe attı: Polisin sarı-kırmızı-yeşil ile ‘mücadelesi’

Ezdi, yırtamadı, yakamadı, sonunda ateşe attı: Polisin sarı-kırmızı-yeşil ile ‘mücadelesi’

HABER MERKEZİ – Antalya’da polis, sarı-kırmızı-yeşil fular bulunduğu bahanesiyle bir otomobili durdurdu. Fuların ‘örgüt’ sembolü olmadığına karar veren polis, sürücüyü serbest bırakmasına rağmen fulara el koydu ve imha etmeye çalışsa da ‘büyük zorluk’ yaşadı.

Antalya’da 19 yaşındaki K.D. yönetimindeki otomobilde sarı-kırmızı-yeşil fular gören polisler, seyir haldeki aracın önünü keserek durdurdu.

Sürücüyü otomobilden indiren polis, otomobili incelemeye aldı.

Polis, detaylı inceleme için Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinden destek istedi.

Polislerin fuları neden otomobilinde taşıdığını sorduğu K.D., sabah saatlerinde bir yakınının düğün konvoyuna katıldığını, o sırada otomobile asıldığını, farkında olmadığını söyledi.

Oda.tv’nin haberine göre, TEM ekiplerinin fuların ‘örgüt’ sembolü olmadığını, sadece renklerinin benzediğini tespit etmesinin ardından K.D. serbest bırakıldı.

Ancak polisler, sarı-kırmızı-yeşil fuları önce ayakları altında ezip ardından yırtmak istedi. Yırtmak için uzun süre uğraş da veren polisler, bu kez çakmakla bezi tutuşturmak istedi, ancak yine başarılı olamadı.

Bu kez polisler, kağıtları bir araya getirip yaktığı ateşin içine bez parçasını atarak imha etti.

Previous post
İSKİ 'metroyu su basabilir, insan hayatı tehlikede' dedi, İBB reddetti
Next post
Bir kadının kaçırılma girişimi, başka bir kadın tarafından engellendi