Ana SayfaGüncelHabertürk gazetesi yazılı basın faaliyetlerini durduruyor

Habertürk gazetesi yazılı basın faaliyetlerini durduruyor

HABER MERKEZİ – Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tekdağ, Habertürk gazetesinin artık basılı olarak yayımlanmayacağını çalışanlara gönderilen bir mesajla doğruladı.

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete Habertürk’ün artık basılı olarak yayımlanmayacağı iddia edilmişti.

Bianet’in haberine göre Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, çalışanlara gönderdiği e-postayla söz konusu iddiayı doğruladı.

Tekdağ, şu sözleri kaydetti:

“Yazılı basın faaliyetlerimizi 5 Temmuz 2018 tarihi itibariyle sonlandırmaya, buna mukabil gazetecilik faaliyetlerimizi televizyonlarımız Show Haber, Habertürk TV, Bloomberg HT ile entegre bir vaziyette Habertürk com başta olmak üzere internet mecralarımız odaklı olarak daha da güçlü bir şekilde devam ettirmeye karar verdik.

Yukarıda duyurusunu yaptığımız kararımızın çalışma ilişkilerimizde bazı değişmeler ve sonuçlara yol açması doğaldır ve kaçınılmazdır. Bu konudaki kararlarımız ve uygulamalarımız kısa süre içerisinde insan kaynaklarımız tarafından değerli çalışma arkadaşlarımızla paylaşılacaktır.

Uygun özelliklere sahip olduğunu değerlendirdiğimiz çalışma arkadaşlarımızla grubumuz bünyesinde yol arkadaşlığımızı devam ettirme kararlılığımız mevcuttur. Bu konuda da yönetim düzeyinde yapılan ve yapılacak değerlendirmeler en kısa sürede insan kaynakları Birimimiz tarafından çalışma arkadaşlarımızla paylaşılacaktır.”




Önceki Haber
SİVAS KATLİAMI | 'Sis bulutu hala dağılmadı, sorumlular cezalandırılmadı'
Sonraki Haber
Aristoteles’in kentinde felsefe tartışmaları