Ana SayfaGüncelLice’de bir haftadır kayıp olan baba ve oğlunun cansız bedenleri bulundu

Lice’de bir haftadır kayıp olan baba ve oğlunun cansız bedenleri bulundu

HABER MERKEZİ – Diyarbakır Lice’de kendilerinden bir haftadır haber alınamayan Remzi Güler ile oğlu Mahmut Güler’in silahla vurularak öldürüldükleri ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir haftadır aranan 48 yaşındaki Remzi Güler ile 26 yaşındaki oğlu Mahmut Güler’in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Mezopotamya Haber Ajansı’nın haberine göre ailenin yaptığı tüm aramalara rağmen kendilerinden haber alınamayan baba ve oğlunun cenazeleri, bugün köye yaklaşık 500 yüz metre uzaklıktaki caddede bulundu.

Silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen baba ve oğlunun cenazeleri Lice Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazelerin daha sonra otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.

Lice Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla otopsi ve soruşturma işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, Anadolu Ajansı (AA), Diyarbakır Valiliği’nin konuya ilişkin açıklama yaptığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Silvan ilçesinin Cami Mahallesi’nde yaşayan ancak geçimlerini sağlamak amacıyla Lice ilçesinin Yalımlı Köyü Leyhosor mezrasında hayvancılık faaliyetinde bulunan baba ve oğlunun Üçyol mevkisinde saat 13.00’te cenazelerinin bulunduğu kaydedildi.

AA’nın aktardığı valilik açıklamasında, “Maktulun üzerinden çıkan nota istinaden baba ve oğlunun PKK mensuplarınca ateşli silahla öldürüldükleri yönünde bilgilere ulaşılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Diyarbakır Valiliği, resmi sitesinden yayımladığı yazılı açıklamayı AA’nın haberinden daha sonra koydu.




Önceki Haber
Kanser tedavisinde ilave ücret kaldırıldı
Sonraki Haber
Erkek egemen sisteme masalsı bir eleştiri: Stephen King'in yeni romanı 'Uyuyan Güzeller' raflarda