Ana SayfaGüncel2. Bodrum Caz Festivali Eylül’de başlıyor

2. Bodrum Caz Festivali Eylül’de başlıyor

HABER MERKEZİ – Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Bodrum Caz Festivali 1-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festival etkinlikleri, özel mekanların yanı sıra Antik Tiyatro ve Osmanlı Tershanesi gibi tarihi mekanlarda da gerçekleştirilecek.

Caz Derneği, Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi gibi kurumların da desteğiyle gerçekleştirilecek olan Bodrum Caz Festivali’nin ikincisi bu yıl 1-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Festival, Bodrum Yarımadasının çeşitli noktalarında gerçekleşecek.

Pop & Caz Temalı festivalde yerli ve yabancı sanatçıların katılımıyla konserler, atölye çalışmaları, söyleşiler ve sergilerden oluşan bir program yer alacak.

Festivalin Küratörlüğünü yapan Özlem Oktar Varoğlu festivalle ilgili, “Caz kültürünün olgunlaştığı bu dönemde popüler kültürden destek almanın, çoğalan cazcı sayımızı geçindirecek caz mekanları altyapısını oluşturmaya destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Festival etkinlikleri, Bodrum’un daha iyi tanıtılması, tarihi ve arkeolojik özellikleriyle de ön plana çıkartılması amacıyla Mossoleum, Antik Tiyatro, Osmanlı Tersanesi’nin de aralarında olduğu tarihi mekanlarda gerçekleştirilecek.

Programla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Previous post
Yemen'e hava saldırısı: Çoğu çocuk 39 kişi yaşamını yitirdi, 51 yaralı var
Next post
HDP'den Yüksekova raporu: Patlamaya neyin sebep olduğuna ilişkin net bilgi yok