Ana SayfaGüncel6 film vizyona girdi

6 film vizyona girdi

HABER MERKEZİ – Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta “Twarz”, “Revelator”, “I Feel Pretty”, “The Happytime Murders”, “İki İyi Çocuk” ve “Facia Üçlü” adlı filmler izleyiciyle buluşacak.

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 6 film sinemaseverlerle buluşacak.

Vizyona girecek filmler hakkındaki bilgiler özetle şöyle:

“Twarz”

Malgorzata Szumowska’nın yönettiği Polonya yapımı “Twarz” (Yüz) adlı filmin oyuncu kadrosunda, Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Roman Gancarczyk ve Dariusz Chojnacki gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Szumowska ile Michał Englert’in kaleme aldığı ve Berlin Film Festivali’nde “Jüri Büyük Ödülü”nü kazanan filmin sinopsisi şöyle:

“Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek’in yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek’e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdiği operasyondan sonra yeni yüzüne kavuşan Jacek yaşantısına geri döndüğünde bir şeylerin ters gittiğini hissetmeye başlar. Yeni yüzüyle birlikte yeni bir kimliğe bürünmüştür.”

“Revelator”

J. Van Auken’in yönetmenliğini üstlendiği “Revelator” (Tanrıdan Gelen), büyük bir ailenin son varisinin ölümünü soruşturan John’un içine girmek zorunda kaldığı gizemli hikayeyi konu ediniyor.

Korku türündeki ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda, Alex Klein, Josh Robert Thompson, Lillian Solange Beaudoin, Charley Rossman, Patrick Peduto gibi isimler yer alıyor.

“I Feel Pretty”

“I Feel Pretty” (Acayip Güzelim) adlı film, görünüşte New York’ta iyi bir işi ve güzel arkadaşlıkları olsa da kendi güvensizlikleri ve hayallerine ulaşamamanın getirdikleriyle boğuşan Renee’nin bir kaza sonucu değişen hayatını ele alıyor.

Amy Schumer’ın başrolünde yer aldığı ve komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Abby Kohn ve Marc Silverstein ikilisi oturuyor.

Michelle Williams’ın Renee’nin idolü ve patronu olan Avery LeClaire’i canlandıracağı filmin kadrosunda Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Tom Hopper ve Naomi Campbell da yer alıyor.

“The Happytime Murders”

Melissa McCarthy’nin başrolünü üstlendiği “The Happytime Murders” (Edepsiz Kuklalar) isimli film, insanlarla kuklaların beraber yaşadığı bir dünyada, kukla cinayetlerinin peşine düşen bir ekibin hikayesini anlatıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Brian Henson oturuyor.

“İki İyi Çocuk”

Haftanın yerli filmleri arasında yer alan “İki İyi Çocuk” adlı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz üstlendi.

Çekimleri Hatay’da gerçekleştirilen filmde, Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu, Sevcan Yaşar ve Murat Serezli rol alıyor.

“Facia Üçlü”

“Facia Üçlü” adlı Youtube kanalının sinema filmi olan, aynı adlı filmin başrollerinde, sosyal medyada ün kazanmış Emre Gül, Sefa Kındır ve Mami Eren yer alıyor.

Ramazan Özer’in yönetmenliğini üstlendiği film, talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen 3 gencin maceralarını anlatıyor.

Previous post
Bartın'da orman yangını: 10 hektarlık alan zarar gördü
Next post
Bayram tatilinin ilk altı günü: En az 103 kişi yaşamını yitirdi