Ana SayfaToplumsal Cinsiyet8 aylık hamile kadına taşla saldırıp, silahla alıkoydular: ‘Devletin verdiği silahla sizi vururum’

8 aylık hamile kadına taşla saldırıp, silahla alıkoydular: ‘Devletin verdiği silahla sizi vururum’

HABER MERKEZİ – Alanya’da 8 aylık hamile bir kadın, eşi ile birlikte sahilde denizkızı kostümü ile fotoğraf çekimi yaparken 8 erkek tarafından önce taşlandı ardından da silah zoruyla alıkoyuldu. Kurtulduktan sonra jandarmaya şikayette bulunan çift, kendilerine saldıranlardan birinin muhtar olduğunu ve “Bu devletin verdiği silahla sizi vururum, siz hiçbir şey yapamazsınız” dediğini aktardı.

Antalya’da yaşayan 8 aylık hamile olan Elif Demir ve İsmail Saygılı çifti, doğacak bebekleri için hatıra fotoğrafı çektirmek üzere Alanya’ya gitti.

Demir, anlaştıkları fotoğrafçı ile otelde yaptıkları çekimin ardından sahile inerek çekimlere burada devam etti.

Bu esnada sahilin yanındaki muz bahçesinin sahibi O.K., taş atarak çifti kovdu.

Çekimin ardından fotoğrafçılar oradan ayrıldı.

Demir ve Saygılı da sahilden çıkarken, kendilerine taş atan kişi ile Avsallar Muhtarı olduğunu söyleyen İbrahim Görgülü’nün de aralarında bulunduğu 8 kişi tarafından durduruldu.

“O fotoğrafçılar buraya gelip görüntüleri silecek” diye bağıran Görgülü, silahla Demir ve Saygılı’yı 1 saat boyunca alıkoydu.

Elif Demir – İsmail Saygılı

‘Devletin silahıyla sizi vururum, hiçbir şey yapamazsınız’

Elif Demir’e hakaret eden Görgülü, İsmail Saygılı’yı da ölümle tehdit etti.

Zorlukla serbest kalan çift, jandarmaya giderek 8 kişi hakkında şikayette bulundu.

Yaşadıklarını İHA’ya anlatan Saygılı, “Eşim, ‘Ben ambulans istiyorum, fenalaştım, hamileyim’ dedi. Eşime ‘Sen sussana, zaten hamilesin’ diyerek küfür etmeye başladı. Ben de ‘Sen nasıl konuşuyorsun’ deyince ‘Sen sus, sana konuşma izni mi verdim, senin kafanı taşa sürterim. Kıvılcım çıkartırım. Ben mahalle muhtarıyım, sizi vuracaktım az önce. Bu devletin verdiği silahla sizi vururum, siz hiçbir şey yapamazsınız’ dedi” diye konuştu.

Previous post
TL'de kayıplar artıyor: Dolar, euro ve sterlinde yeni tarihi zirve
Next post
Kürtçe dergi Kund ikinci sayısıyla raflarda