Ana SayfaGüncel80’lerden bugüne: “ALF” geri dönüyor

80’lerden bugüne: “ALF” geri dönüyor

HABER MERKEZİ – Televizyon dünyasının ilk popüler uzaylılarından biri olan “ALF”in yeni sezonları yolda. 1980’li yılların efsane komedi dizisi “ALF”in yeni bölümlerini Warner Bros. hazırlayacak. Dizide, yeni bir aile ve çevresinde yeni karakterlerin yer alması bekleniyor.

Warner Bros., 1986 yılında başlayan ve dört sezon 99 bölüm olarak devam eden, 1990’da ise son bölümü yayınlanan ALF dizisinin yeni sezonları için düğmeye bastı.

Televizyon dünyasının ilk popüler uzaylılarından biri olan ALF, Tom Patchett ve Paul Fusco ikilisi tarafından yaratılmıştı.

Bantmag’in haberine göre dizide söz konusu karakteri seslendiren kişi de olan Paul Fusco’nun yeni ALF bölümlerinde yer alıp almayacağı henüz netleşmiş değil.

Geçtiğimiz yıllarda söz konusu karakterin bir animasyon uyarlaması için çalışmalara başlayan Fusco’nun Melmac gezegeninden gelen ALF’in yeni maceralarında yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.

Konusu neydi?

NBC ekranlarında dört yıl boyunca devam eden dizi, uzay aracıyla yaptığı bir kaza sonucu dünyaya gelen ve Tanner ailesinin yanında yaşamaya başlayan ALF’in eğlenceli serüvenlerini konu ediyordu.

Dizi, “Yaratık Yaşam Formu” anlamına gelen “Alien Life Form” sözünün kısaltması olan ALF adlı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı karakterin Tanner ailesine misafir olarak katıması etrafında gelişen hikayeleri ele alıyordu.

ALF ismi duyulduğunda kulaklara çalınmaya başlayan “Stuck on Earth” şarkısını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Previous post
Kadıköy'de tiyatro zamanı: Festival kapsamında tüm oyunlar ücretsiz
Next post
10 Ekim Katliamı davası: Topu 'FETÖ'ye atan, 'tekbir' getiren, Erdoğan’dan alıntı yapan...