Ana SayfaGüncelErdoğan: Onların doları varsa bizim Allah’ımız var

Erdoğan: Onların doları varsa bizim Allah’ımız var

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Türkiye arasındaki gerginlik ve dolarda yaşanan dalgalanmaya ilişkin, “Onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var, Allah’ımız var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçiminin ardından teşekkür ziyareti yapmak üzere gittiği Rize’nin Güneysu ilçesinde bir konuşma yaptı.

ABD ve Türkiye arasında rahip Andrew Brunson davası nedeniyle tırmanan gerginliğe ve dolar kurundaki dalgalanmayı değerlendirerek, ‘Türkiye üzerine kampanyalar düzenlendiğini’ söyledi.

Erdoğan, “Bu kampanyalara kulak asmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var, Allah’ımız var. Bizler çok çalıştık, çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz, daha iyi olacağız” dedi.

Karadeniz’de yaşanan sellere ilişkin de konuşan Erdoğan,  “Gerek Rize gerek Ordu, Giresun, Trabzon buralarda bir çok sel afetleri oldu. Bu afetlerde mağduriyetler yaşandı. Bu mağduriyetleri yaşayan tüm ailelere şahsım, milletim adına geçmiş olsun diliyorum. Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabiî ki karşılayacağız” diye konuştu.

Previous post
Ordu'daki sel nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti
Next post
Yandaş medyanın kriz “haberciliği” - Emre Tansu Keten