Ana SayfaGüncelMuş’ta ‘Malazgirt’ konuşması: Döviz ve kur Bizans oyunu, korkmayız

Muş’ta ‘Malazgirt’ konuşması: Döviz ve kur Bizans oyunu, korkmayız

HABER MERKEZİ – Malazgirt için Muş’ta düzenlenen etkinlikte konuşan TBMM Başkanı Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli, ‘ekonomik darbe’ ve ‘dövizle mücadele’ dedi. “Döviz ve kur oyunları Bizans yöntemidir. Dövizden korkmayız” diyen Bahçeli, ‘Malazgirt şuurunun bayrak gibi dalgalandığını’ söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’de “Türklere Anadolu’nun kapılarını açan zafer” olarak nitelenen Malazgirt için Muş’ta düzenlenen etkinliğe katıldı.

İki isim de burada birer konuşma yaptı. Konuşmalarda ‘ekonomik darbe’ ve ‘dövizle mücadele’ vurgusu öne çıktı.

Yıldırım: Ekonomik darbe girişimi sonuç vermeyecek

Yıldırım, etkinlikteki konuşmasında, “Bizim birliğimizi bozmaya çalışanlar şunu bilsin ki, özümüz o kadar sağlamdır ki asla bunu başaramayacaklar. Büyük Türkiye’de ne ekonomik darbe girişimleri ne 15 Temmuz gibi hainlerin yaptığı darbe girişimleri sonuç vermemiştir, vermeyecektir” dedi.

“Türkiye’yi tehdit etmeye kalkanlar gereken cevabı her zaman misliyle alırlar” diye devam etti.

Bahçeli: Dövizden korkmayız

MHP Genel Başkanı Bahçeli ise “Bizans varsa, Malazgirt ruhu da vardır, hamdolsun ayaktadır. Vatanı ne pahasına olursa olsun koruyacağız” diye konuştu ve şöyle devam etti:

“Terör örgütlerini kullanan namertlerin taktiği Bizans taktiğidir, siyasi ve ekonomik operasyonları vahşice kurgulayanların ilham kaynağı Bizans tahrikidir, döviz ve kur oyunları Bizans yöntemidir.

Düşmandan kaçmayız, dövizden korkmayız. Taarruz ruhu ve tecrübesi Türk milletinin sinesinde hala kor gibi yanmakta, Malazgirt şuuru bayrak gibi dalgalanmaktadır.”


Erdoğan Bitlis’te: ‘Fetih’ dedi, Ahlat’a ‘padişah çadırı’ yapacaklarını söyledi




Önceki Haber
Erdoğan Bitlis’te: ‘Fetih’ dedi, Ahlat’a ‘padişah çadırı’ yapacaklarını söyledi
Sonraki Haber
Alman bankalarının Türkiye'deki faaliyetlerinin denetimi sıkılaştırıldı