Ana SayfaGüncelMüzeyyen Senar’ın 100. yaşı da kutlanacak: 3. Kadıköy Plak Günleri 8-9 Eylül’de

Müzeyyen Senar’ın 100. yaşı da kutlanacak: 3. Kadıköy Plak Günleri 8-9 Eylül’de

HABER MERKEZİ – Geçmişin izlerini Müzeyyen Senar ile geleceğe taşımayı hedefleyen 3. Kadıköy Plak Günleri bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu sene üçüncüsü gerçekleşecek olan Kadıköy Plak Günleri, 8-9 Eylül’de Moda’daki Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılacak.

İstanbul’un önemli plakçılarını plakseverlerle bir araya getiren etkinlikte plak stantlarının yanı sıra plakla ilgili söyleşiler, imza günü ve konserler de olacak.

Plak Günlerinde, taş plaklar, pop, reggae, caz, indie, alternative, punk, rock ve elektronik gibi müzik türleri için düzenlenecek oturumlar da gerçekleştirilecek.

Ayrıca radyocu Gülşah Güray ve Kanat Atkaya “Radyocular Plakları Anlatıyor” söyleşisinde plak dünyasına dair bilgilerini paylaşacak.

Müzeyyen Senar’ın 100. yaşı kutlanacak

Kadıköy Plak Günleri’nin 2016 yılında düzenlenen ilk etkinliğinde Zeki Müren ve Neşet Ertaş, 2017 yılında düzenlenen ikinci etkinliğinde ise Fikret Kızılok anılmıştı.

Plak günleri bu yıl 2015 yılında hayatını kaybeden Müzeyyen Senar’ın 100’üncü yaşını kutlayacak.

Müzeyyen Senar plaklarının döneceği etkinlik alanında, Senar’ın 1967 model Anadol marka arabası ile kendi üzerine kayıtlı ruhsatı da yer alacak.

Plak günlerinde 8 Eylül Cumartesi saat 20:00’de ‘Gözyaşı Çetesi’, 9 Eylül Pazar günü ise Baba Zula konser verecek.


Kadiköy Plak Günleri ile ilgili detaylı bilgiye BURADAN bakabilirsiniz.