Ana SayfaKültür-SanatFilmmor Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı

Filmmor Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı

HABER MERKEZİ – 17. Filmmor Kadın Filmleri Festivali için film başvuruları başladı. Mart ayında başlayacak festivalde yer almak isteyen kadın sinemacılar için son başvuru tarihi, 9 Kasım.

Bu yıl 17’ncisi yapılacak olan Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nde filmlerinin yer almasını isteyen sinemacılar için başvurular başladı.

Yönetmeni veya yönetmenlerinden en az biri kadın olan filmlerin yer alabileceği festival için başvurular 9 Kasım 2018’e dek devam edecek.

‘Kadınların yarışmada değil dayanışmada buluştuğu festival’ sloganıyla gerçekleşecek olan etkinlik, Mart ayında başlayacak.

İstanbul’dan başlayarak çok sayıda şehri gezecek festivalde; Kadınların Sineması, Bedenimiz Bizimdir, Kendine Ait Bir Cüzdan gibi özel bölümlerin yanı sıra toplu gösterimler ile söyleşi, panel ve atölyeler de yer alacak.

Başvuru için gerekli belgeler

Filmler için bu adresten online olarak  ya da posta yolu ile, DVD – Blu-Ray ön izleme kopyaları yanında; katılım formu, filmin yönetmeni / yönetmenlerinin fotoğraf ve özgeçmişi, filmden iki fotoğraf, basın dosyası, filmin kısa özeti ve künyesi ile başvuru yapılabilir.

E-mail ile yapılacak başvurular, [email protected] adresine gönderilebilir.

Posta için adres: Ömer Avni Mahallesi Hacı Hanım Sokak No: 8/5
34427 Beyoğlu / İstanbul


Festivale ilişkin ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Previous post
Coen kardeşlerin yeni filmi: 'The Ballad of Buster Scruggs’
Next post
Diyarbakır'daki sağlık örgütleri: Bir çocuk şarbondan yaşamını yitirdi