Ana SayfaGüncelİETT duyurdu: Kış tarifesi başlıyor

İETT duyurdu: Kış tarifesi başlıyor

HABER MERKEZİ – İETT, 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren sefer saatlerini kış tarifesine göre düzenleyeceğini duyurdu.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), yeni eğitim ve öğretim döneminin başlayacağı 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçeceğini açıkladı.

İETT’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, eğitim ve öğretim yılında kış tarifesine bağlı olarak otobüs ve sefer sayılarının artılacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca şöyle denildi:

“Kış sezonuna göre yeniden düzenlenen sefer saatlerini yolcularımız, ‘www.iett.istanbul’ ve ‘MobİETT’ uygulamasından öğrenebilirler. Okulların açılmasıyla birlikte alınan tedbirler kapsamında, kış tarifesine uygun olarak 4 bin 840 otobüs ve 453 metrobüse ek olarak 349 otobüs ve 90 adet metrobüs konulacak. Okulların açıldığı gün, İETT ve Metro İstanbul tarafından gerçekleştirilecek ek seferlerle velilerin ve öğrencilerin toplu ulaşım sistemlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.”

İETT tarafından yapılan açıklamada ayrıca, 17 Eylül günü 06.00 ile 14.00 saatleri arasında ulaşımın ücretsiz olacağı da belirtildi.




Önceki Haber
3. havalimanında eylem: İşçilerin talepleri karşısında 'somut adım yok'
Sonraki Haber
Erdoğan, Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya gidiyor