Ana SayfaÇalışma YaşamıSu deposundaki arızayı gidermeye çalışan işçi akıntıya kapılıp kayboldu

Su deposundaki arızayı gidermeye çalışan işçi akıntıya kapılıp kayboldu

HABER MERKEZİ – Van Erciş’te su deposundaki arızayı gidermeye çalışan işçilerden İrfan İşleyen, akıntıya kapılıp kayboldu. İşleyen’in bulunması için çalışma başlatıldı.

Van’ın Erciş ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana su deposundaki arızayı gidermeye çalışan 47 yaşındaki İrfan İşleyen isimli işçinin, kaybolduğu bildirildi.

DHA’nın haberine göre olay, saat 10.00 sıralarında ilçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Yukarı Işıklı Mahallesi yakınında bulunan ana su deposunda meydana geldi.

Su deposunda meydana gelen arızayı gidermek için sekiz işçi bölgeye gitti. Ana boru önünde çalışma yapıldığı sırada işçilerden İrfan İşleyen’in dengesini kaybederek, debisi yüksek olan suya kapılarak sürüklendiği belirtildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda iş makinesi ve işçi sevk edildi. Bölgede yapılan tüm çalışmalara rağmen kaybolan İşleyen’in izine rastlanmadı.

İrfan İşleyen’in debisi yüksek suyla birlikte uzun mesafe sürüklendiği tahmin edilirken, bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri de gönderildi.

İşleyen’in bulunması için çalışmalar devam ediyor.