Ana SayfaGüncel‘Bird Box’tan Türkçe altyazılı fragman ve afiş yayınlandı

‘Bird Box’tan Türkçe altyazılı fragman ve afiş yayınlandı

HABER MERKEZİ – Oyuncu kadrosunda Sandra Bullock, Sarah Paulson, John Malkovich ve Trevante Rhodes’un yer aldığı ‘Bird Box’tan Türkçe altyazılı fragman ve afiş yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Susanne Bier’in oturduğu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken gerilim filmi ‘Bird Box’ın 21 Aralık’ta Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Sandra Bullock, Sarah Paulson, John Malkovich ve Trevante Rhodes’un oyuncu kadrosunda yer aldığı film, Josh Malerman’ın kaleme aldığı korku romanı ‘Kafes’ten uyarlandı.

Filmin senaryosu ise ‘Arrival’ ile Oscar adaylığı elde eden Eric Heisserer’a ait.

Filmin sinopsisi

Gizemli bir güç, dünya nüfusunun büyük bir kısmını yok edince geriye tek bir gerçek kalır: Onu görürsen, kendini öldürürsün. Bilinmezliklerle dolu bir yola giren Malorie; aşkı, umudu ve yeni bir hayata başlama fırsatını bulsa da işler istediği gibi gitmez. Şimdi, iki küçük çocukla birlikte sığınabilecekleri tek yere doğru tehlikeli bir nehir boyunca kaçmak zorundadır. Hayatta kalmak için çok tehlikeli bu iki günlük yolculuğu gözleri kapalı halde tamamlamaları gerekecektir.

Türkçe altyazılı fragman

Türkiye’de Kafes ismiyle yayınlanacak olan ‘Bird Box’ın Türkçe altyazılı fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Filmin afişi


Bu haberi Filmloverss’dan derledik.