Ana SayfaGüncelErdoğan ‘fetih’ dedi: Sıradan bir seçim değil, kale içeriden fethedilir

Erdoğan ‘fetih’ dedi: Sıradan bir seçim değil, kale içeriden fethedilir

HABER MERKEZİ – Önümüzdeki yıl düzenlenecek yerel seçimleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu seçimlerin ‘sıradan’ olmadığını söyledi,  “24 Haziran seçimlerinin tam anlamıyla idareye yansıması Mart 2019’a bağlıdır. Kale içeriden fethedilir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kadın Kolları Eğitim Programı’nda önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler için ‘sıradan bir seçim değildir’ yorumunda bulunan Erdoğan, “Bu mahalli idareler seçimi belki de bu ana muhalefetin sonu olacaktır” diye konuştu.

“(CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu) Sadece millete değil, CHP’ye de bela. CHP’yi de bundan kurtarmamız lazım. SSK’yı batırdı, CHP’yi batırmanın gayreti içerisinde.

Adam İngiltere’ye bir şeyler konuşuyor, Türkiye’yi şikayet ediyor. ‘Özgürlük, demokrasi yok’ diyor. Özgürlük, demokrasi yok da her seçimi kaybettin, hala seçime giriyorsun. Bundan büyük demokrasi olur mu? Onda ders alacak. Neyse gerisini söylemeyim.”

Erdoğan, son olarak “24 Haziran seçimlerinin tam anlamıyla idareye yansıması Mart 2019’a bağlıdır. Kale içeriden fethedilir” sözlerini kaydetti.