Ana SayfaGüncel‘Günah’ addedilen bir hakikatin hikayesi: ‘Cameron Post’a Ters Terapi’

‘Günah’ addedilen bir hakikatin hikayesi: ‘Cameron Post’a Ters Terapi’

HABER MERKEZİ – Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nden Jüri Büyük Ödülü’yle dönen “Cameron Post’a Ters Terapi”den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı ve başrolde yer aldığı ilk uzun metrajı Makul Davranış’la dikkat çeken Desiree Akhavan, bu yıl yeni filmi Cameron Post’a Ters Terapi’yle (The Miseducation of Cameron Post) geri dönüyor.

Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nden Jüri Büyük Ödülü’yle döndükten sonra Tribeca ve Karlovy Vary gibi önemli festivallere konuk olan filmin başrolünde Chloë Grace Moretz yer alıyor.

Moretz’e Sasha Lane, Forrest Goodluck ve Jennifer Ehle gibi isimler eşlik ediyor.

9 Kasım’da vizyonda

Türkiye’deki prömiyerini 37. İstanbul Film Festivali’nde yapan film, Emily M. Danforth’un aynı isimli romanından uyarlandı.

Filmloverss’ın haberine göre film, 1993 yılında Hıristiyanların ‘eşcinsel dönüşüm terapi merkezi’ne gönderilen Cameron isimli genç bir kızın hikayesini merkezine alıyor.

Cameron burada hoşgörüsüzlük ve inkar karşısında ‘günahkar’ olarak addedilen diğerleriyle tanışıyor ve kendine benzersiz bir aile kuruyor.

Türkiye’de 9 Kasım’da vizyona girecek filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.