Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu: Ekonomik krizin daha başındayız

Kılıçdaroğlu: Ekonomik krizin daha başındayız

HABER MERKEZİ – Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin 16 yılın ardından yeniden ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu kaydetti, gıda ürünlerindeki fiyat artışlarının süreceği uyarısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grubu toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, 24 Haziran’da milletvekili seçilmesi üzerine hakkındaki infaz kararının durdurulduğu Enis Berberoğlu’na değinerek, “Sorunu bir milletvekiline indirgersek haksızlık yapmış oluruz” diye konuştu.

“Hapiste çok sayıda arkadaşımız var” diyen Kılıçdaroğlu, tutuklu gazetecilerden Ece Sevim Öztürk’ün ve CHP’li Eren Erdem’in durumuna çekti, Cumartesi Anneleri’nden Flormar işçilerine ve 3. Havalimanı’ndaki inşaat işçilerine dek birçok kişinin hak taleplerine değindi.

“Krizin başındayız”

Ekonomideki kötü gidişata da değinen Kılıçdaroğlu, “Daha krizin başındayız” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, “(Kriz) Daha henüz mutfaklara esnafa tam yansımış değil. Sorun nedir? 2001’de bir ekonomik krizden sonra iktidar oldular. 16 yılın sonunda Türkiye yeniden bir ekonomik krizle karşı karşıya. Ekonomik krizin sebepleri Türkiye’nin yönetilmemesi. Türkiye savruluyor yönetilmiyor” sözlerini kaydetti.




Önceki Haber
Nedeni küresel ısınma: Akdeniz'de tropikal fırtınalar artacak
Sonraki Haber
78 yaşındaki Ali Güran'a 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten 7 yıl hapis