Ana SayfaGüncelUzayın derinliklerinde bir serüven: ‘High Life’

Uzayın derinliklerinde bir serüven: ‘High Life’

HABER MERKEZİ – Claire Denis imzalı bilim kurgu filmi “High Life”tan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Robbert Pattinson ve Juliette Binoche’nin başrolleri paylaştığı filmin önümüzdeki yıl Türkiye’de vizyona girmesi bekleniyor.

Beau Travail, 35 Shots of Rum ve Bastards gibi filmleriyle tanınan Claire Denis’in uzun zamandır hazırlıkları süren “High Life” filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Denis’in merakla beklenen düşük bütçeli bilim kurgusunda başroller Robbert Pattinson ve Juliette Binoche’ye ait.

Toronto ve New York gibi prestijli uluslararası film festivallerinin 2018 programlarında da kendine yer bulan High Life, izleyiciyi uzayın derinliklerinde geçen bir macerayla baş başa bırakacak.

İzole bir şekilde uzayın bilmediğimiz bir köşesinde yaşamını sürdüren bir baba ve kızı merkezine alan film, yeniden insan üretme deneyinin bir parçası olarak uzayda bir göreve gönderilen bir grup suçlunun içinde olduğu geminin kozmik ışınlarla darbe alması ve sonrasında olanları perdeye taşıyor.

Fransa’da 7 Kasım’da vizyona girecek olan filmin diğer ülkelerdeki vizyon tarihinin bahar aylarını bulacağı konuşuluyor.

High Life’tan yayınlanan ilk görüntüler aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir.




Önceki Haber
BM'den Cemal Kaşıkçı açıklaması
Sonraki Haber
Kokusuz zaman – Byung-Chul Han