Ana SayfaKadınAyrıldığı kadını sistematik şiddete maruz bırakıp, ölümle tehdit eden erkek serbest

Ayrıldığı kadını sistematik şiddete maruz bırakıp, ölümle tehdit eden erkek serbest

HABER MERKEZİ – İstanbul’da yaşayan bir kadın ayrıldığı erkek tarafından sistematik bir şekilde şiddete uğradı. Kadın, evine gelerek kendisine şiddet uygulan ve tehdit eden erkeğin defalarca gözaltına alınıp serbest bırakıldığını söyledi.

İstanbul’da yaşayan bir kadın beraber olduğu Bülent K. isimli erkekten ayrıldıktan sonra şiddet görmeye başladı.

Defalarca darp edildiğini ve hastanelik olduğunu söyleyen kadın, bunun karşısında hakkında şikayette bulundu Bülent K.’nin birkaç kez gözaltına alındığını ancak her defasında serbest bırakıldığını söyledi.

DHA’ya konuşan kadın, en son 1 önce sonra Bülent K.’nin evine gelerek kendisini şiddete maruz bıraktığını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Defalarca kendisi hakkında şikayette bulunmuştum. İfadesi alındıktan sonra hep serbest bırakıldı. Uğradığım şiddet karşısında bir kaç defa hastanelik oldum. Boynum kırıldı, dişlerim döküldü.”

‘Beni ölümle tehdit etti’

Bülent K. tarafından defalarca tehdit edildiğini ve bunun hala devam ettiğini belirten kadın, “Bana 10 gün içerisinde İstanbul’u terk etmem yönünde bir mesaj attı. Eğer terk etmezsem beni öldüreceğini söyledi. Yine kendisinden şikayetçi oldum. İfade için karakola çağrılmış. Bana karakoldan mesaj atarak, ‘Bak yine karakoldayım. Sen de buradan gitmezsen, senin de sonun olacak.’ Tehditlerini sürdürmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.