Ana SayfaGüncelCHP’li Yılmaz’dan Kılıçdaroğlu’na: Beni rakip olarak görüyorsun, sıkıyorsa at

CHP’li Yılmaz’dan Kılıçdaroğlu’na: Beni rakip olarak görüyorsun, sıkıyorsa at

HABER MERKEZİ – CHP Milletvekili Yılmaz, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi, partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na seslendi: “Beni rakip olarak görüyorsun… İstifa etmiyorum ne yapıyorsan yap. Sıkıyorsa at beni.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Yönetim Kurulu tarafından ‘kesin çıkarma cezası’ ile ‘önlemli olarak’ cezalandırılması önerisiyle disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz açıklama yaptı.

Karara tepki gösteren Yılmaz, “Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum” dedi.

Öztürk Yılmaz, isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da eleştirilerde bulundu, kendisini ‘rakip’ olarak gördüğünü savundu.

“Sen istiyorsun ki Öztürk Yılmaz partiden defolup gitsin istiyorsun çünkü sen beni rakip olarak görüyorsun. AKP ile iş tutuyorsun yanlış yoldasın. Partiyi zorlama hala yerel seçimlerde de yanlış yoldasın.

“Arkamda duramadın, trollere teslim ettin. İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun, ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın.

“Tarih seni yargılayacak. Siz aşağılık bir işe imza attınız. İstifa etmiyorum ne yapıyorsan yap. Sıkıyorsa at beni buradan rezil ol kepaze ol.”


CHP’de iki vekil disiplin kuruluna sevk edildi


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Türkiye dahil: Dünyada doğurganlık hızı düşüyor, nüfus azalma eğiliminde
Sonraki Haber
Balıkesir'de bir köpeği yaralayan fail serbest bırakıldı