Ana SayfaToplumsal CinsiyetDoktor ve çalışan, 8 aylık hamile bir kadın ve bebeğinin ölümüne sebebiyet vermekten tutuklandı

Doktor ve çalışan, 8 aylık hamile bir kadın ve bebeğinin ölümüne sebebiyet vermekten tutuklandı

HABER MERKEZİ – Urfa Haliliye’de sağlık kabini işleten İsa Bozkurt ile doktor olan dayısı Cuma Yılboğa, 8 aylık hamile bir kadın ve karnındaki bebeğinin ölümüne sebebiyet vermekten tutuklandı.

Urfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Sedef Sağlık Kabini’nde çalışan İsa Bozkurt’un 30 yaşında 8 aylık hamile bir kadına kürtaj yapmak isterken kadın ve bebeğinin ölümüne neden olduğu belirtildi.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre Bozkurt’un, Urfa’da özel bir hastanede pratisyen hekim olan dayısı Cuma Yılboğa’nın verdiği tarif ile hazırladığı ilacı serum yoluyla 8 aylık hamile kadına enjekte etti.

Ardından fenalaşan kadın ve bebeği yaşamını yitirdi.

Bozkurt’un, daha önce sağlık kabininde dayısının yanında çırak olarak çalıştığı, doktor olan dayısının özel bir hastanede göreve başlaması üzerine sağlık kabinini işletmeye başlattığı kaydedildi.

Kadının ailesinin şikayeti üzerine Urfa’da özel bir hastanede pratisyen doktor olarak görev yapan Cuma Yılboğa ve yeğeni İsa Bozkurt, kadının ve karnındaki bebeğinin ölümüne sebebiyet vermekten çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Previous post
Güven'e destek eylemine baskın: Polis Urfa'da 40 kişiyi gözaltına aldı
Next post
Morrissey yeni albümünde Bob Dylan'dan Tim Hardin'e birçok ismin parçasını cover'layacak