Ana SayfaGüncelNetflix’ten bir başka Sherlock Holmes: “The Irregulars”

Netflix’ten bir başka Sherlock Holmes: “The Irregulars”

HABER MERKEZİ – Netflix, Sherlock Holmes’u baştan yaratıyor. “The Irregulars” isimli bu yeni uyarlamada Sherlock’a suçları çözmesine yardımcı olan Baker Sokağı Çetesi daha önemli bir yer kaplıyor. Ayrıca “The Irregulars”ın Sherlock’u alışılageldiği gibi zeki bir dedektif değil, üşengeç biri.

Online film ve dizi platformu Netflix’in, farklı bir Sherlock Holmes dizisi hazırlığında olduğu bildirildi.

Bantmag’den Merve Coşkun’un haberine göre daha önce Benedict Cumberbatch ve Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Sherlock Holmes, bu dizinin merkezinde değil.

Onun yerine, dizi Sherlock’a Londra’da suçları çözmesine yardımcı olan, kimsesiz çocukların oluşturduğu bir çetenin hikâyesini anlatacak.

Sherlock’un ‘sokaktaki gözleri’ olan bu çocuklar, Arthur Conan Doyle’un kitaplarındaki Baker Sokağı Çetesi’ne hayat verecekler.

Bu Sherlock zeki değil, üşengeç

Senarist Tom Bidwell’in açıklamalarına göre The Irregulars’ın Sherlock’u alışılageldiği gibi zeki bir dedektif de değil. Tersine, suçların gizemlerini başkaları çözerken başarıyı kendine mal eden, uyuşturucu bağımlısı, üşengeç bir Sherlock bizleri bekliyor olacak.

Sherlock ve Baker Sokağı Çetesi’nin maceraları daha önce çeşitli formatlarda uyarlanmıştı. Sherlock Holmes: The Baker Street Irregulars isimli tiyatro oyunu, bu uyarlamalar arasında en popüler olanlardan.

Previous post
Süperpak işçilerinin grevi 186. günde kazanımla sonuçlandı
Next post
Tokat'ta Sevgi Völler ayrıldığı erkek tarafından öldürüldü