Ana SayfaGüncel“Beautiful Boy” 15 Şubat’ta vizyona giriyor

“Beautiful Boy” 15 Şubat’ta vizyona giriyor

HABER MERKEZİ – Başrollerini Steve Carell ve Timothée Chalamet’nin üstlendiği, Altın Küre ve BAFTA adayı “Beautiful Boy”, 15 Şubat’ta vizyona girecek.

Yönetmenliğini Felix Van Groeningen’in üstlendiği, başrollerinde Steve Carell ve Timothée Chalamet’in yer aldığı ‘Beautiful Boy’ (Güzel Oğlum), bir baba-oğul dramasına odaklanıyor.

“Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction” adlı kitaptan beyazperdeye uyarlanan film, madde bağımlılığı ile mücadele eden bir ailenin yaşama tutunma hikayesini, bir baba ile oğlu arasındaki ilişki üzerinden anlatıyor.

Van Groeningen’in ilk İngilizce yapımı olan film, dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yaptı ve özellikle Timothée Chalamet’nin övgü toplayan performansı ile dikkat çekiyor.

Altın Küre, BAFTA ve Oyuncular Birliği gibi önemli ödüllerde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında adaylık kazanan Chalamet’nin Akademi Ödülleri’nde adaylık alması bekleniyor.

Başrollerinde Carell ve Chalamet’ye Maura Tierney, Amy Ryan ve Kaitlyn Dever’ın eşlik ettiği film, 15 Şubat’ta vizyona girecek.

“Beautiful Boy”, vizyon tarihinden önce ise 30 Ocak’ta ‘Başka Çarşamba‘ kapsamında sinemaseverler ile buluşacak.