Ana SayfaGüncelÇekimleri tamamlandı: “Star Wars: Episode IX”dan ilk görüntü

Çekimleri tamamlandı: “Star Wars: Episode IX”dan ilk görüntü

HABER MERKEZİ – Yeni Star Wars üçlemesinin son filmi “Star Wars: Episode IX”ın çekimleri tamamlandı. Filmin yönetmeni J. J. Abrams, filmden ilk görüntüyü paylaştı.

George Lucas’ın yaratıcısı olduğu Star Wars serisi, uzun bir aradan sonra “Star Wars: The Force Awakens” ve “Star Wars: The Last Jedi” filmleriyle beyazperdeye yeniden giriş yapmıştı.

Bununla beraber “Rogue One” ve “Solo: A Star Wars Story” gibi spin-off filmleriyle de evrenini genişletmeye devam etmişti.

Efsanevi seri, şimdi de 9. filmi “Star Wars: Episode IX” ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni isimler katılacak

FilmLoverss’ın haberine göre “Star Wars: The Force Awakens”a imza atan J.J. Abrams‘ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu “Star Wars: Episode IX” kalabalık bir oyuncu kadrosunu bünyesinde barındırıyor.

Yeni üçlemede rol alan Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd bu film için seriye geri dönüyor.

Son olarak “The Return of the Jedi”da izlediğimiz Billy Dee Williams, uzun bir aradan sonra Lando Calrissian karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Bununla beraber Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell ve Matt Smith, filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Aynı zamanda Mark Hamill’i Luke Skywalker olarak yeniden izleyeceğimiz film, 2016 yılında hayatını kaybeden Carrie Fisher‘ın “Star Wars: The Force Awakens”ta kullanılmayan görüntülerine yer verecek.

Vizyon tarihi 20 Aralık

Senaryosunu J. J. Abrams ile birlikte Derek Connolly, Chris Terrio ve Colin Trevorrow‘un yazdığı filmin çekimleri, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başlamıştı.

Yaklaşık yedi aylık bir çalışma sonucunda filmin çekimleri tamamlandı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamayla çekimlerinin tamamlandığını duyuran J.J. Abrams, filmden ilk görüntüyü de paylaştı.