Ana SayfaGüncelHakan Yeşilyurt son yolculuğuna uğurlandı

Hakan Yeşilyurt son yolculuğuna uğurlandı

HABER MERKEZİ – Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren sanatçı Hakan Yeşilyurt, Antalya’da düzenlenen törenle defnedildi.

Adalılar müzik grubunun kurucularından olan sanatçı Hakan Yeşilyurt, 9 Şubat gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

Yeşilyurt, Antalya’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya Kızılarık Cemevinden alınarak Kızılarık mezarlığına götürülen Yeşilyurt burada toprağa verildi.

Yeşilyurt’un cenazesine, siyasi parti temsilcileri, sendika ve dernek yöneticileri, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, sanatçı İlkay Akkaya, Onur Akın, Hasan Kal ve çok sayıda seveni katıldı.

Cenazede konuşan İlkay Akkaya, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Hakan Türkiye’nin çok büyük bir değeriydi, kıymeti de bilinmemiş bir değeriydi. Ne diyeyim memleket gibiyiz işte” ifadelerini kullandı.

Hakan Yeşilyurt

1996’da kurulan Adalılar müzik grubunun kurucularından 46 yaşındaki sanatçı, “Eftelya”, “Sen Aşksın”, “Çökertme”, “Bize Kalan” gibi sevilen albümlere imza atmıştı.

Yeşilyurt’un ölüm haberini Önder Babat Kültür Merkezi, Yeşilyurt’un Twitter’dan duyurmuştu.

“Çok değerli dostumuz, arkadaşımız Hakan Yeşilyurt’u kalp krizi sonucu kaybettik. Bu erken ve ani kayıp bizlere büyük bir acı yaşattı. Acılı ailesine, dostlarına ve yoldaşlarına başsağlığı diliyoruz.”

Previous post
10 gündür kayıptı: Sibel Gökbulut'un cenazesi bulundu
Next post
İstanbul'da askeri helikopter düştü: Dört asker hayatını kaybetti