Ana SayfaGüncelMetin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı

HABER MERKEZİ – Bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı. Üç dalda düzenlenecek olan yarışmada kazananlara ödülleri 10 Nisan’da düzenlenecek törenle verilecek.

Evrensel Gazetesi muhabiri Metin Göktepe anısına düzenlenen, genç gazetecileri gerçekleri esas alan bir habercilik konusunda özendirmek amacıyla düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı.

İlki 1998 yılında verilen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nin bu yıl 22’ncisi düzenleniyor.

Ödül jürisi

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nde kazananları belirleyecek olan jüri, bu yıl Celal Başlangıç, Elif Yılmaz, Faruk Bildirici, Fatih Polat, Gökçer Tahincioğlu, Mehveş Evin, Nazım Alpman, Semra Kardeşoğlu’ndan oluşuyor.

Katılım koşulları

Evrensel Gazetesi’nde yer alan habere göre yarışma, Haber (Yazılı Haber-Görüntülü Haber), Fotoğraf ve Yerel Gazetecilik olmak üzere üç dalda düzenleniyor.

  • Yarışmaya, 10 Mart 2018 ile 10 Mart 2019 tarihleri arasında yayımlanmış olan ürünler katılabiliyor.
  • Yarışmaya katılacak ürünler, yazılı basında yayımlanmış olanlardan, 1 asıl, 8 fotokopi olarak, görüntülü haberlerin ise 1 örnek DVD formatı ya da flash belleğe yüklü haliyle gönderilmesi gerekiyor.
  • İnternet medyasında yayımlanmış haberler de haber kategorisinde değerlendirilecek.
  • Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak adayların ise 1 asıl, 8 fotokopi olarak gönderecekleri fotoğraflarının arka yüzlerinin sol alt köşesine bir etiketle ürünün adını, çekildiği yeri ve tarihini yazmaları gerekiyor. Gönderilen fotoğrafların en az 18×24 cm ebatlarında (renkli ya da siyah beyaz) olması gerekiyor.
  • Yarışmaya katılacak adayların ürünlerini kısa öz geçmişleri, iletişim bilgileri ve bir fotoğrafları ile birlikte Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Mehmet Çıbıkçı İş Merkezi No: 2 Kat: 2 İşyeri No: 21 Şirinevler/Bahçelievler-İstanbul adresine, 14 Mart 2019 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.

Yarışma sonucunda kazananlara ödülleri, Metin Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek törenle verilecek.




Önceki Haber
100'üncü güne doğru: HDP'den açlık grevlerine destek için eylemler
Sonraki Haber
Adana Valiliği'nden Kürt Tiyatro Günleri'ne yasak