Ana SayfaGüncelOyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Triple Frontier”dan fragman

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Triple Frontier”dan fragman

HABER MERKEZİ – Oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam gibi isimlerin yer aldığı “Triple Frontier”dan fragman yayınlandı. J.C. Chandor’un yeni filmi 13 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak.

J.C. Chandor imzası taşıyan “Triple Frontier” isimli film, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Chandor’un senaryosunu Mark Boal ile birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda, Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pascal gibi isimler yer alıyor.

Bu yılın merak uyandıran filmleri arasında yer alan “Triple Frontier”, beş askerin bir karteli soyma girişimini konu alıyor. Filmin konusu ise şöyle:

“Bir grup eski Özel Kuvvetler subayı (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pascal) Güney Amerika’nın farklı ülkelere sınırı bulunan en kalabalık bölgelerinden birinde bir soygun planlamak üzere yeniden bir araya gelir. Her biri kendi alanında prestijli bir kariyere sahip bu isimsiz kahramanlar, ilk defa bir görevi kendi kendilerine üstlenirler. Ancak olaylar beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkmaya başlar ve hayatta kalmak için yetenekleri, ahlaki değerleri ve sadakatlerinin sınandığı bir dönüm noktasına gelirler.”

13 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak olan filmden yayınlanan fragman şöyle: