Ana SayfaGüncelSüleyman Soylu: Doğru, ben meczubum

Süleyman Soylu: Doğru, ben meczubum

HABER MERKEZİ – HDP Eş Genel Başkanı Temelli’nin “meczup” sözüne yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, “Doğru, ben meczubum” dedi, Temelli’ye hakaretlerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’nın Mamak ilçesinde düzenlenen kahvaltıda yaşamını yitiren asker aileleriyle bir araya geldi.

Soylu, burada yaptığı konuşmada HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’yi hedef aldı, hakaretlerde bulundu.

Temelli’yi yerel seçimlere ilişkin açıklamaları üzerinden hedef alan Soylu, “HDP’nin eş genel başkanı diye bir adam var. O suratında meymeneti silinmiş. Baktığınızda suratında meymenet olmadığını görürsünüz” diye konuştu.

CHP ve HDP’den kendisine “meczup” yakıştırması yapıldığını hatırlatan Soylu, “Doğru, ben meczubum” dedi.

“Neyin meczubuyum biliyor musunuz? Şehit ailelerimiz burada vicdanıyla beraber dururken, o şehitlerimiz toprağın altında bulunurken, PKK’lıları yürütseydim, HDP milletvekillerini yürütseydim o zaman meczup olurdum. Bunu çok net ve açık bir şekilde söylüyorum.

“Sadece CHP’liler söylemiyor, aynı zamanda HDP’nin eş başkanı da bugün aynı sözü söylüyor, ‘Bu adam meczup’ diye. İnşallah bizim partimizin grup başkanvekilleri de onlara cevap verebilmek fırsatını bulurlar. Onları da bekliyoruz.”

Previous post
Trump, Avrupa'ya seslendi: 800 IŞİD'liyi alın yoksa serbest bırakırız
Next post
İran: İsrail’le savaş riski çok yüksek