Ana SayfaGüncelBatman ve ninja kaplumbağaları buluşturan bir animasyon film

Batman ve ninja kaplumbağaları buluşturan bir animasyon film

HABER MERKEZİ – Çizgiroman dünyasının en sevilen kahramanlarından Batman ve Teenage Mutant Ninja Turtles’ı bir araya getiren “Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles”tan fragman yayınlandı.

Çizgiroman dünyasının en sevilen kahramanlarından Batman ve Ninja Kaplumbağalar – Teenage Mutant Ninja Turtles, bu yıl yayınlanacak yeni bir animasyon filmde bir araya gelecek.

FilmLoverss’ın haberine göre Batman ve Teenage Mutant Ninja Turtles’ın yolları ilk kez 2015 yılında çıkan “Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles” çizgiromanında kesişmişti.

James Tynion IV’un yazdığı, Freddie Williams II’ın çizdiği bu mini seride, yolları Gotham City’e düşen ninja kaplumbağaların Batman tarafından pek de hoş karşılanmamasıyla başlayan eğlenceli hikaye işlenmişti.

Oldukça benzer bir hikayeye sahip olan animasyon filmden yayınlanan fragman, hem Batman hem de Teenage Mutant Ninja Turtles evreninden birçok karakteri filmde bulacağımızı gösteriyor.

Joker, Batgirl, Harley Quinn, Robin ve Shredder gibi tanınan birçok karakter filmde bulunuyor.

Jake Castorena’nın yönettiği filmin seslendirme kadrosunda ise Darren Criss, Troy Baker, Tara Baker, Rachel Bloom, Joe DiMaggio ve Tom Kenny yer alıyor.

“Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles” isimli animasyon filmden yayınlanan fragman şöyle:


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hacı Sayid baklavaları ile Gloria Jean’s’ten konkordato talebi
Sonraki Haber
Nedeni siyasi durum: Almanların yüzde 80'i Türkiye'ye seyahat etmek istemiyor