Ana SayfaGüncelGüney Kore yapımı sinematik bir bilmece: “Grass”

Güney Kore yapımı sinematik bir bilmece: “Grass”

HABER MERKEZİ – İzleyicileri sinematik bir bilmecenin içine çeken Hong Sang-soo imzalı “Grass” filminden yeni fragman yayınlandı.

Güney Kore sinemasının önemli isimleri arasında yer alan Hong Sang-soo’nun yazıp yönettiği “Grass”tan yeni fragman yayınlandı.

“The Day a Pig Fell into a Well” ve “Woman is the Future of Man” gibi övgü toplayan filmlerle tanınan Güney Koreli yönetmen, geçtiğimiz yıl yaşlı bir şair ile sevgilisinin ihanetiyle yıkılan genç bir kadının hikayesini konu alan “Hotel by the River” adlı dikkat çekici yapıma imza atmıştı.

Sinematik bir bilmece

FilmLoverss’ın haberine göre yönetmen Hong Sang-soo’nun “Grass” adlı yapımının neredeyse tüm sahneleri ufak bir kafede geçiyor.

Yönetmenin 22. uzun metraj filmi olan yapım aynı zamanda bir bilmece. Filmin sinopsisi şöyle:

“Bir köşede dizüstü bilgisayarının başında oturan Areum, kafedeki diğer müşterileri gözlemliyor. Genç bir çift birbirlerini ciddi suçlarla itham ediyor, yaşlı bir adam genç aşığıyla arasını düzeltmeye çalışıyor, narsist bir yönetmen bir sonraki projesini şekillendirmeye çalışıyor. Tüm bunlar olurken Areum köşesinde oturup bir şeyler yazmaya devam ediyor. Areum kafede duyduklarını mı yazıyor, yoksa yazdıklarını mı duyuyor?”

Dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl Berlin Film Festivali’nin Forum bölümünde yapan “Grass”ın oyuncu kadrosunda ise “The Handmaiden” ile tanınan Kim Min-hee’nin yanı sıra Jung Jin-young ve Gi Ju-bong yer alıyor.

İlk olarak Eylül ayında Güney Kore’de vizyona girecek filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
'Beyin hücreleri 90'lı yaşlara kadar yeni hücre üretiyor'
Sonraki Haber
Çanakkale'de mültecileri taşıyan tekne battı: Biri bebek dört kişi yaşamını yitirdi