Ana SayfaGüncelKurosawa’nın yeni filmi “To the Ends of the Earth”ten tanıtım fragmanları

Kurosawa’nın yeni filmi “To the Ends of the Earth”ten tanıtım fragmanları

HABER MERKEZİ – Japonya sinemasının önemli isimlerinden Kiyoshi Kurosawa’nın dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapması beklenen yeni filmi “To the Ends of the Earth”ten ilk tanıtım fragmanları yayınlandı.

Japonya korku sinemasının en önemli isimlerinden Kiyoshi Kurosawa, bu yıl yeni filmi ile sinemalara geri dönmeye hazırlanıyor.

Yönetmenin dram türündeki yeni filmi “Tabi no Owari, Sekai no Hajimari / To the Ends of the Earth”ün bu yıl Cannes gibi birçok önemli film festivalinde yer alması bekleniyor.

Senaryosunu da Kurosawa’nın kaleme aldığı film, seyahat programının bir bölümünü çekmek için geldiği Özbekistan’da gördüklerinden sonra dünya bakışı değişen Japonyalı bir TV sunucusunun hikâyesini anlatıyor.

Çekimleri Özbekistan’da gerçekleşen film, Japonya’da Haziran ayında gösterime girecek. Ancak filmin bundan önce, Mayıs adında düzenlenecek 72. Cannes Film Festivali’nde izleyici ile buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Filmin bugüne kadar yaptığı hiçbir şeye benzemediğini ifade eden Kurosawa, bu projeyle birden fazla hayalinin gerçeğe dönüştüğünü söylüyor.

Kurosawa’nın yeni filminden yayınlanan tanıtım fragmanlarını aşağıdaki bağlantılardan izleyebilirsiniz.




Kaynak: FilmLoverss
Previous post
AB-Türkiye Ortaklık Konseyi toplantısı 4 yıl aradan sonra gerçekleşti
Next post
Pop müzik dünyasının en büyük dolandırıcılık hikâyesi: “The Boy Band Con”