Ana SayfaToplumsal Cinsiyetİstanbul’da iki erkek 5 yaşındaki bir çocuğu cinsel istismara maruz bıraktı

İstanbul’da iki erkek 5 yaşındaki bir çocuğu cinsel istismara maruz bıraktı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da 5 yaşındaki bir çocuk, iki kişi tarafından cinsel istismara maruz bırakıldı. Çocuğun babası, kızının ameliyat olduğunu ve şuan konuşamadığını belirterek, “Polisin elinde saldırganların görüntüsü var ancak hala yakalanmadılar” dedi.

İstanbul Küçükçekmeye’ye bağlı olan Kanarya mahallesinde iki erkek, 22 Nisan’da 5 yaşındaki bir kız çocuğunu cinsel istismara maruz bıraktı.

İstismarın ardından Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde kaldırılan kız çocuğu ameliyat edildi ve hala hastanede tedavi altında.

MA’ya konuşan çocuğun babası, polisin soruşturma başlattığını ancak polislerin elinde bir kamera kaydı olmasına rağmen hiçbir ilerlemenin yaşanmadığını dile getirdi.

Görüntü var, yakalanan yok

Çocuğunun şuan konuşamadığını belirten baba, şunları söyledi:

“Polis ekipleri de bugün yanıma geldi. Bana birinin fotoğrafını göstererek kızıma da göstermemi istedi. Ama benim kızım konuşamıyor. Psikolojisi allak bullaktır. Benim yanıma bile gelmiyor. Korkuyor. Ben nasıl onun yanına gideceğim ve o fotoğrafı göstereceğim. Ya zaten fotoğrafını gösterdikleri kişinin parmak izlerini alsalar o olup olmadığını bilecekler.”

Öte yandan istismar vakasını duyduktan sonra “Çocuğa uzanan eller kırılsın”, “Susma sustukça sıra sana gelecek” sloganları ile Kanarya Polis Karakolunun önünde bir süre eylem yapan mahalleli, saldırganların yakalanmasını istedi.

Previous post
TİP Genel Başkanı Baş: Leyla Güven'e dayanışma duygularımı gönderiyorum
Next post
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün 'adli kontrol'le serbest bırakıldı