Ana SayfaGüncelBir devrin sonuna doğru: “Game of Thrones”un final bölümünden görseller

Bir devrin sonuna doğru: “Game of Thrones”un final bölümünden görseller

HABER MERKEZİ – “Game of Thrones”un veda edeceği final bölümüne saatler kala dizinin final bölümünden iki görsel paylaşıldı. Ayrıca dizinin finalinden sadece bir hafta sonra yayınlanacak ‘Game of Thrones’ belgeseli “The Last Watch”tan ilk fragman da yayınlandı.

“Game of Thrones” finaline sayılı saatler kaldı.

2011 yılından bu yana her sezonuyla dikkatleri üzerine çeken yapım, 19 Mayıs’ta yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bu veda öncesi final bölümünden iki görsel paylaşıldı. Bu karelerde Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ve Daenerys Targaryen’i (Emilia Clarke) görüyoruz.


Belgesel finalden bir hafta sonra

Öte yandan 170 ülkede yayınlanan dizinin final sezonuna geri sayım sürerken, HBO ise diziye ilişkin bir belgesele imza attı.

“Game of Thrones: The Last Watch” isimli belgesel, dizinin izleyicilere sunduğu dünyanın nasıl yaratıldığını konu alıyor.

Dizinin veda belgeseli, dizinin zor hava koşullarındaki çekimlerinden, bölümlere dair bilgiler kapmaya çalışan hayranlarla kurulan diyaloglara kadar çeşitli anları izleyicilerle buluşturacak.

Belgesel 26 Mayıs’ta, yani final bölümünden bir hafta sonra yayınlanacak.

Yönetmenliğini Jeanie Finlay’in yaptığı iki saatlik belgeselden yayınlanan ilk fragmanı ise aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Homofobi, Bifobi, Transfobi Karşıtı Günü'nde açıklama yapan avukatlara müdahale
Sonraki Haber
Jay Parini’den bir Walter Benjamin romanı: "Karşılaşmalar"