Ana SayfaGüncelGame of Thrones’un boşluğunu doldurmaya aday: “His Dark Materials”

Game of Thrones’un boşluğunu doldurmaya aday: “His Dark Materials”

HABER MERKEZİ – BBC ve HBO yapımı “His Dark Materials”dan ilk fragman yayınlandı. Dizi, sunduğu evreniyle geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden “Game of Thrones”un boşluğunu doldurmaya aday.

HBO’nun ünlü fantastik roman serisinden uyarladığı “His Dark Materials” yeni fragmanıyla görücüye çıktı.

Philip Pullman’ın aynı isimli çok satan romanlarından uyarlanan yeni HBO ve BBC dizisi His Dark Materials, geçtiğimiz günlerde sona eren “Game of Thrones”un boşluğunu doldurmaya aday gösterilen bir fantastik evren sunuyor.

Yazara birçok ödül getiren fantastik üçleme, insanların ruhlarını birer hayvan olarak belirlediği alternatif bir evrende geçiyor.

Baş karakter Lyra’nın kayıp arkadaşını bulmak üzere çıktığı bir serüvene tanık olacağımız dizi, 20 yılda tamamlanan üçlemenin ilk sinematik uyarlaması değil.

2007’de serinin ilk kitabı “The Golden Compass”, Nicole Kidman ve Daniel Craig’i başrolde izlediğimiz bir sinema uyarlamasıyla vizyona girmişti. Fakat yapım, beklentilerin altında kalmıştı.

Kadroda kimler var?

HBO’nun sekizer bölümlük iki sezon için anlaşmaya vardığı “His Dark Materials”, yıldız isimlerle dolu bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.

Son olarak “Logan” filminde X-23’yi canlandıran Dafne Keen, yine Marvel sinematik evreninin birçok yapımında izlediğimiz James McAvoy, oyunculuğunun yanı sıra besteci, yönetmen ve yapımcı da olan Lin-Manuel Miranda ve “Luther” dizisinin Alice’i olarak tanıdığımız Ruth Wilson, fantastik romanın uyarlamasında karşımıza çıkacak.

Diziden paylaşılan ilk fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


Bantmag.’dan derlenmiştir.
Previous post
Siyasi inisiyasyon: İstanbul Havalimanı ve Arnavutköy ilçesi
Next post
Burası Urfa'da bir karakol bahçesi