Ana SayfaGüncelİmamoğlu: Asla vazgeçmeyeceğiz, iyilik kazanacak

İmamoğlu: Asla vazgeçmeyeceğiz, iyilik kazanacak

HABER MERKEZİ – CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri’ne hitap etti, “İyilik kazanacak” dedi. İmamoğlu, seçimin son bir haftasında ‘sürprizleri olacağını’ da söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri Buluşması’nda konuştu.

İmamoğlu “Asla vazgeçmeyeceğiz” dedi, İstanbul Gönüllüleri’ne “İyilik kazanacak” diye seslendi.

“Biz bu bir avuç ağzı kötü insana bu milletin ahlakıyla, vicdanıyla ders vereceğiz. İyilik kazanacak. Güler yüzlü olacağız.
“Bu kötü boksörler kavga etmek istiyor. Onları ringde tek başına bırakacağız. Ondan sonra kendi başına kalacaklar ve kendileriyle kavga etmeye başlayacaklar.”

İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri’nden İstanbul ile ilgili sadece 18 günde neler yaptıklarını insanlara anlatmalarını da istedi:

“Anlatın; suyu ucuzlattık, öğrencilerimizin cebine 45 lira koyduk, artık dini bayramlarda ücretsiz ulaşım var.
“Biz bu şehrin çocuklarının geleceğini kurtaracağız. Hep birlikte başaracağız. Yol haritamızda akıl olacak. Yol haritamızda bilim olacak, adalet olacak, ahlak olcak, sanat olacak… Gençlerimizin mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız.”

“Herkesin inancına saygı duyan güzel yürekli insanlar olarak çalışacağız” diyen İmamoğlu, seçim öncesi tatil planı yapanlara ise “Tatile gidenler dönüyor mu, kontrol edelim. Son 1 hafta sürprizlerim olacak” diye seslendi.

CHP adayı, “Ayağa kalkın İstanbul ve deyin ki: Her şey çok güzel olacak” diyerek sözlerini noktaladı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
HDP’den açlık grevleri açıklaması: Yaşam kazandı
Sonraki Haber
EYT'liler Yenikapı mitinginde buluştu: Emeklilik haktır