Ana SayfaGüncelİmamoğlu: İstanbul’daki israf düzeni değişecek

İmamoğlu: İstanbul’daki israf düzeni değişecek

HABER MERKEZİ – 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçiminde yeniden İBB Başkanı seçileceğini vurgulayan CHP adayı İmamoğlu, “İstanbul’daki israf düzeni değişecek” dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi kampanyasını açıkladı.

İmamoğlu’nun seçim kampanyasında “Her şey çok güzel olacak” ve “İmamoğlu varsa umut var” sloganları kullanılacak.

Kampanya koordinasyon toplantısında konuşan İmamoğlu, “23 Haziran’da bu ülkede sandık namusunu korumak için, demokrasiden ve sandıktan başka bir çare olmadığını tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

İmamoğlu, 23 Haziran’da sandıkların “haysiyet sandığı” olacağını belirtti.

“İstanbul’un ve Türkiye’nin demokrasiyle yeniden buluşmasını sağlayacağız. O sandık bir vicdan sandığı, bir haysiyet sandığı olacak.”

“Kurdukları yağma düzenini değiştireceğiz” diyen İmamoğlu, İstanbul’da ‘israf düzeni’ olduğunu vurgulayarak, “İsrafın örnekleri: İBB’nin internet sitesini 3 yılda 80 milyon lira harcanmış. Türkiye’nin tüm belediyelerinin internet sitesini bu parayla hallederiz. İBB’de tek bir müdürlük, hayata geçmemiş fikir projelerine 226 milyon lira para vermiş” dedi ve ekledi:

“Bütün bu havaya atılan paralara yazık günah değil mi? İstanbullunun vergilerine yazık değil mi? Bu israf düzenini hep birlikte değiştireceğiz. İBB, o bir avuç insanın malı değil. İBB artık tüm İstanbulluların yararına çalışacağız.”

23 Haziran seçimini kazanacaklarını da vurgulayan İmamoğlu, son olarak özetle şunları söyledi:

“Biz bu seçimi yeniden kazanacağız, içiniz ferah olsun.
“Vatandaş bizden temiz, nezih, kaliteli siyaset talep ediyor. Bunun farkında olalım. Bir avuç insana mı esir olacağız?
“Siyasete yeni bir ruh getireceğiz.
“Sakın korkmayın, sakın endişelenmeyin, sakın susmayın! Herkes konuşsun. Bunun karşısında olanlara diyeceğiz ki bizim büyük bir davamız var, İstanbul’daki israf düzeni değişecek!”