Ana SayfaGüncelSıra dışı bir komedi: “Deerskin”

Sıra dışı bir komedi: “Deerskin”

HABER MERKEZİ – 72. Cannes Film Festivali’nin “Yönetmenlerin 15 Günü” bölümünün açılış filmi olan “Deerskin”den ilk fragman yayınlandı. Quentin Dupieux’nün yönettiği filmin başrolünde Jean Dujardin yer alıyor.

“Rubber”, “Wrong” ve “Au poste!” gibi filmlerle tanınan Quentin Dupieux‘nün dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapacak yeni filmi “Deerskin”den ilk fragman yayınlandı.

Dupieux’nün 7. uzun metrajlısı olan “Deerskin” yani “Le daim”, Cannes Film Festivali’ne paralel olarak düzenlenen “Yönetmenlerin 15 Günü” seçkisinin açılış filmi olarak seçilmesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Sıra dışı bir komedi filmi olarak tanımlanan Deerskin’in başrolünde 2012 yılında “The Artist” ile Oscar kazanan ve son olarak “I Feel Good”da sinemaseverlerin karşısına çıkan Jean Dujardin yer alıyor.

Fragman yayında

FilmLoverss’ın haberine göre Dujardin filmde geyik derisinden yapılmış özel tasarım bir ceketi saplantı haline getiren ve bu ceketi almak için varını yoğunu harcayan, bununla da yetinmeyip suça karışan Georges’i canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Dujardin’e Adèle Haenel, Albert Delpy ve Pierre Gommé gibi isimler eşlik ediyor.

Dupieux daha önce 2013 yılında “Yönetmenlerin 15 Günü” seçkisinde yer bulmuş ve yönetmenin “Wrong Cops” adlı kısa filmi bu seçkide sinemaseverler ile buluşmuştu.

15 Mayıs’ta 51. Yönetmenlerin 15 Günü seçkisinin açılış filmi olarak dünya prömiyerini yapacak olan film, 19 Haziran’da Fransa’da gösterime girecek.

Filmin Türkiye vizyon tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.