Ana SayfaGüncelYeni Yaşam gazetesi dağıtımcısı: Polis ve güvenlikler tarafından darp edildim

Yeni Yaşam gazetesi dağıtımcısı: Polis ve güvenlikler tarafından darp edildim

HABER MERKEZİ – Yeni Yaşam gazetesi dağıtımcısı Hasan Ceyhan, Gayrettepe Metrosu’nda güvenlik görevlileri ve polisler tarafından darp edildiğini söyledi. Hastaneden rapor aldığını belirten Ceyhan, şikayetçi olacağını ifade etti.

Yeni Yaşam gazetesi dağıtımcısı Hasan Ceyhan, İstanbul’daki Gayrettepe Metro istasyonunda güvenlik görevlisi ile polisler tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Epilepsi hastası olduğunu, ara sıra baygınlık geçirdiğini ifade eden Ceyhan, Taksim’e gelmek için Yenikapı’da metroya bindiğini ancak metroda bayıldığını söyledi.

Gayrettepe Metro istasyonunda kendisine geldiğini belirten Ceyhan, buraya sağlık ekiplerinin geldiğini ve kendisine müdahale edildiğini, daha sonra ise yanına metro istasyonunun güvenlik görevlileri ile polislerin geldiğini dile getirdi.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre Ceyhan, polislerin çantasını karıştırdıklarını ve içinde Yeni Yaşam gazetesini gördüklerini belirterek, “Bunun üzerine ambulans ekipleri ‘Hastaneye gidecek bir durum yok’ diyerek dışarı çıkıp hava almamı istediler. Tam dışarı çıkacağım sırada polisler beni çağırdı. Beni alıp metro istasyonunda bulunan güvenlik kulübesine götürdüler” dedi ve ekledi:

“Daha sonra bir polis geldi bir şey demeden yüzüme tokat attı. Bende rahatsızlık olduğu için ani bir refleksle karşılık verdim. Ondan sonra odada bulunan metro güvenlikçisi ve 2 polis bir saatten fazla beni darp etti.”

Ceyhan ayrıca darp edildiği sırada polis ve güvenlik görevlilerinin kendisine sürekli hakaretler ettiğini söyledi.

“Şikayetçi olmamam için bana baskı uyguladılar” diyen Ceyhan, kendisine zorla ‘şikayetçi olmayacağım’ şeklinde bir kağıt imzaladıktan sonra serbest bırakıldığını belirtti.

Daha sonra hastaneye gidip rapor aldığını da ifade eden Ceyhan, kendisini darp edenler hakkında şikayetçi olacağını dile getirdi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Öykü Arin'e annesinden yapılan ilik nakli tutmadı
Sonraki Haber
HDP: AKP için bedelli askerlik para kaynağı, vicdani ret hakkı tanınmalı