Ana SayfaGüncelYeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ’a saldırı

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ’a saldırı

HABER MERKEZİ – Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Yeniçağ gazetesi yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, dün gece saatlerinde Türkiyem TV’de sunduğu “Yeniçağ’da Meydan” programının ardından evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Gazetenin haberine göre Demirağ, evine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık beş-altı kişilik grubun sopalı saldırısına maruz kaldı.

Demirağ başına ve yüzüne darbe alırken, saldırganlar olay yerinden bir araçla kaçtı.

Gazeteci Demirağ, maruz kaldığı saldırı sonrasında ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yavuz Selim Demirağ’ın bilincinin açık, durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Akşener’den tepki

Demirağ’a saldırıya tepki gösteren isimlerden bir olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ’a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum” dedi ve ekledi:

“Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu yapılan alçak saldırı basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetimize yapılmıştır. Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak!”

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu saldırıyı kabul edebilmemiz, sineye çekebilmemiz mümkün değildir. Demirağ’a yapılan saldırı Yeniçağ’a yapılmıştır.Bu olayı gerçekleştirenleri ve onlara talimat verenleri teker teker ortaya çıkaracağız.Bu alçak saldırıyı yapanlar, organize edenler bu işin hesabını verecekler.”
Previous post
13 öykülük bir 'Sihirli Fıçı'
Next post
Bazı annelerin oğulları açlık grevinde – Kenan Tekeş