Ana SayfaGüncelYılın korku filmi olmaya aday: “The Lodge”

Yılın korku filmi olmaya aday: “The Lodge”

HABER MERKEZİ – Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nden övgülerle dönen “The Lodge”dan fragman yayınlandı.

Her yıl ocak ayında düzenlenen Sundance Film Festivali, o senenin iddialı korku filmlerinin prömiyerlerini yapmasıyla akıllarda yer ediniyor.

Örnek verecek olursak Jordan Peele imzalı “Get Out” ve Ari Aster’ın ilk uzun metraj filmi “Hereditary” prömiyerini sessiz sedasız bir şekilde Sundance Film Festivali’nde yapmış ve festivalden olumlu geri dönüşler almıştı.

Bu sene de, tıpkı bu iki film gibi prömiyerini yaptığı Sundance’den övgülerle dönen yeni bir korku filmi daha geliyor: “The Lodge”

Olay örgüsü ve atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken 2014 yapımı psikolojik gerilim filmi “Goodnight Mommy”ye imza atan Severin Fiala ve Veronika Franz, “The Lodge”ın yönetmen koltuğunda oturuyor.

Fragman yayında

Yılın en iyi korku filmi olmaya aday “The Lodge”; Grace isimli bir kadının, evlenmeyi planladığı Richard’ın çocuklarıyla güzel vakit geçirmek üzere gittikleri bir dağ evinde yaşananları beyazperdeye taşıyor. Grace ve çocuklar arasındaki ilişki iyiye gitmeye başladıkça, evin çevresinde bazı garip ve korkutucu olaylar yaşanıyor ve Grace karanlık geçmişinin gizemleriyle baş başa kalıyor.

Fragmandan anladığımız kadarıyla “The Lodge”, bulunduğu atmosfer ve olay örgüsü açısından “Goodnight Mommy” ile bazı benzerlikler taşıyor.

Her iki filmde de, tekinsiz bir atmosferde geçen bir ev ve gerilim yüklü anne-çocuk ilişkisi bulunuyor. Severin Fiala ve Veronika Franz ikilisinin bu filmi hangi noktalarda ayrıştıracağı büyük merak konusu. Yüksek gerilim dozunu düşündüğümüzde “The Lodge”ın,  “Goodnight Mommy”den aşağı kalır bir yanı yok gibi gözüküyor.

Filmin başrollerini, her yıl filmografisine o yılın dikkat çeken yapımlarını sığdırmayı başaran “Mad Max: Fury Road”, “American Honey”, “It Comes at Night” gibi filmlerde rol alan Riley Keough ve “The Hobbit” serisiyle tanınan Richard Armitage üstleniyor.

İkiliye Jaeden Martell, Lia McHugh ve Alicia Silverstone gibi isimler eşlik ediyor.

Ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmayan “The Lodge”dan yayınlanan ilgi çekici fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Kaynak: FilmLoverss

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Bir çocuğu cinsel istismara maruz bırakıp öldüren erkeğe 'haksız tahrik indirimi'
Sonraki Haber
Yurt dışına çıkış yasağı kaldırılmıştı: Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu