Ana SayfaGüncelAkşener: AK Parti için ‘winter is coming’

Akşener: AK Parti için ‘winter is coming’

HABER MERKEZİ – İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, yenilen İstanbul seçimi sonrası partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “AK Parti için o mahur beste çalıyor, kış geliyor. Yani ‘winter is coming’ dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yenilenen İstanbul seçimi sonrası partisinin grup toplantısında konuştu.

Seçim sonuçlarına değinen Akşener, “AK Parti için o mahur beste çalıyor, kış geliyor. Yani ‘Winter is coming’. Aslında ben giderayak milletle helalleşmeleri için atmaları gereken adımları söyledim. Yapmazlarsa ne ala, milletimiz görev verir biz yaparız” dedi.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’na oy verip 23 Haziran’da kararını değiştiren seçmenlerin verdiği mesaja değinen Akşener şunları söyledi:

“Seçim geride kaldı. Her seçimden sonra seçmen ne mesaj verdi tartışmaları yapılır; 23 Haziran’da milletimizin mesajı öyle şifreli falan değil gayet açıktır. Milletimiz kavgayı bırakıp mutlu olmak istiyor.
“Tek adam rejiminin bir yıl içinde iflas ettiğini gördük. Kuvvetler ayrılığı kesin bir şekilde tesis edilmeli. Tek adam modeliyle Türkiye yönetilemiyor. Türkiye’nin acilen normalleşmeye ihtiyacı var.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Çay ve şekere zam
Sonraki Haber
Beş kişinin yaşamını yitirdiği zırhlı araç kazasında polise takipsizlik