Ana SayfaEkolojiAnkara’da sel: Üç kişi hayatını kaybetti

Ankara’da sel: Üç kişi hayatını kaybetti

HABER MERKEZİ – Ankara’da sağanak sele neden oldu, üç kişi hayatını kaybetti. Valilik açıklamasına göre iki kişi boğularak, bir kişi de evine dolan su nedeniyle kapıldığı panik sonucu kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Kentimizin yıllarca ihmal edilmiş altyapı hizmetlerini sağlamak için projelerimizi ivedilikle hayata geçireceğiz” dedi.

Ankara’de etkili sağanak yağış sonrası meydana gelen selde üç kişi hayatını kaybetti.

Kent genelinde etkili olan sağanak, başta Etimesgut ve Çankaya olmak üzere çeşitli ilçelerde sele neden oldu.

Bazı yollar oluşan sel nedeniyle trafiğe kapandı.

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada Çankaya ilçesinde taşkın suya kapılma nedeniyle A. Arslan’ın, Etimesgut’ta iş yerine dolan suyu temizlemek isterken elektrik akımına kapılma nedeniyle M. Altınışık’ın ve konutuna dolan suyun yol açtığı panik ve heyecan sonucu kalp krizi nedeniyle de M. Önder’in yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Yavaş açıklamasında belediye ekiplerinin yağış boyunca tüm izinleri iptal edilerek iş başında olduğunu vurguladı ve şöyle devam etti:

“Değerli Ankaralılar, bizler hiçbir mazerete sığınmadan, kentimizin yıllarca ihmal edilmiş altyapı hizmetlerini sağlamak için projelerimizi ivedilikle hayata geçireceğiz. Bu konuda tespitlerimiz tamamlanmış olup, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatılmıştır. Ankara’mızın altyapı sorununu kalıcı olarak çözmek bizim önceliğimiz olacaktır.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Aydın figürünün imhası – Pierre Bourdieu
Sonraki Haber
Zararlı kültür lümpenizm – Xane Anuş