Ana SayfaGüncel‘Anna’ vizyonda: Luc Besson’dan bir kadın suikastçının hikayesi

‘Anna’ vizyonda: Luc Besson’dan bir kadın suikastçının hikayesi

HABER MERKEZİ – Usta yönetmen Luc Besson’un oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken yeni filmi ‘Anna’ vizyona girdi. Film, suikastçı Anna Poliatova’nın hikayesini anlatıyor.

“Lucy” ve “Beşinci Element” gibi filmlerde sinema tarihinin en farklı kadın karakterlerini yaratan Luc Besson, merakla beklenen yeni filmiyle karşımızda.

Besson’un hem yönettiği hem de senaryosunu yazdığı yeni filmi “Anna” bugün itibarıyla vizyona girdi.

Bir kez daha merkezinde bir kadın karakterin yer aldığı “Anna”, 24 yaşındaki suikastçı Anna Poliatova’nın hikayesini anlatıyor.

Aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken filmin başrolünde Sasha Luss var.

Luss’a Helen Mirren, Luke Evans ve Cillian Murphy gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Türkiye’den Cansu Tosun da yer alıyor.

Türkiye’de Bir Film dağıtımıyla vizyona giren filmin sinopsisi ise şöyle:

“Anna Poliatova, temelde bir suikastçıdır ama asla normal bir suikastçı değil. Onun çarpıcı güzelliğinin altında dünyanın en korkulan ve yetenekli ajanlarından biri yatar.
“24 yaşında olan Anna’nın kim olduğunu ve kaç farklı ülkede, kaç farklı hayata sahip olduğunu kimse bilmemektedir. Genç kadın, Moskova pazarındaki sıradan bir satıcı mı, Paris’te yaşayan bir model mi, yozlaşmış bir polis mi, yoksa sadece zorlu bir satranç oyuncusu mu? Onun gerçekte kim olduğunu bilmek için oyunun sonuna kadar beklemek gerekecektir.”


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kumru yuvası, labirent – Elend Aydın
Sonraki Haber
Mülteci şair Jundî: Aşkı, Suriye'de enkazın altında bıraktım