Ana SayfaGüncel“Babamın Kanatları”nın yönetmeninden yeni film: “Küçük Şeyler”

“Babamın Kanatları”nın yönetmeninden yeni film: “Küçük Şeyler”

HABER MERKEZİ – “Babamın Kanatları”nın yönetmeni Kıvanç Sezer’in yeni filmi “Küçük Şeyler”den ilk fragman yayınlandı.

“Babamın Kanatları” ile sinema dünyasına etkileyici bir giriş yapan Kıvanç Sezer, yeni filmi “Küçük Şeyler” ile sinemalara geri dönmeye hazırlanıyor.

Sezer’in farklı karakterlerin hayatlarına odaklanacak bir üçlemenin ikinci parçası olarak hazırladığı yeni filmi, 54. Karlovy Vary Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yer alacak.

Tolga Karaçelik‘in de yapımcıları arasında yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen ve Tuğçe Altuğ gibi isimler yer alıyor.

Sezer, Kültür Bakanlığı’ndan destek alamadığı için oldukça düşük bütçeyle çektiği yeni filmi işsiz kalan bir kişi ile eşi arasında bozulan dengeleri ve evliliği konu alıyor.

Yönetmen, kısa süre önce FilmLoverss’a verdiği röportajda yeni filmini şu sözlerle anlatmıştı:

“Babamın Kanatları’nı yazmadan önce aklımda bir ilişki draması yapmak vardı ve bununla ilgili birkaç kısa öykü, sinopsis yazmıştım. Daha sonra Babamın Kanatları’nın hikâyesi ortaya çıktıktan sonra bunu bir üçlemeye çevirmeye karar verdim.
“Temel mantığı da şu aslında; bu lüks sitelerin yapımında çalışan işçilerin hayatı, buradan krediyle ev alan orta sınıf bir çiftin hayatı ve burayı yapan en tepedeki müteahhitin hayatı şeklinde bir üçleme olarak tasarlamaya karar verdim ve bir şekilde Babamın Kanatları’nın içinden çıkan bir hikâye olmasını istedim. Küçük Şeyler filminin hikâyesi aslında böyle bir yerden doğmuş oldu.”

Filmden yayınlanan ilk fragman ise şöyle:


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Tahran’ın ‘aptal’ çıkışına Trump’tan tehditle yanıt
Sonraki Haber
HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Çiçek: Oyun bozucu ve oyun kurucuyuz