Ana SayfaToplumsal CinsiyetBir kadın darpla otobüsten indirilip yerlerde sürüklenerek kaçırıldı

Bir kadın darpla otobüsten indirilip yerlerde sürüklenerek kaçırıldı

HABER MERKEZİ – Kadriye Çavuş, bulunduğu seyir halindeki otobüsten aralarında ağabeyinin de bulunduğu erkekler tarafından darp edilip zorla indirildi, ardından yerlerde sürüklenerek kaçırıldı. İçişleri Bakanı saldırganaların yakalandığını duyurdu. Çavuş’un boşanmak istediği eşinden kaçarak kadın sığınma evine gitmeye çalışırken saldırıya uğradığı öğrenildi.

Ankara-Mersin istikametinde hareket eden bir otobüs, verdiği molanın ardından, seyir halindeyken bir başka araç tarafından önü kesildi. Araçtan inen erkekler otobüste bulunan bir kadını zorla kaçırdı.

İleri Haber’in paylaştığı görüntülerde kadının otobüsün önünü kesen beyaz bir araçtan inen erkekler tarafından darp edildiği, ardından otobüsten indirilerek yerlerde sürüklendiği ve zorla araca bindirildiği görülüyor.

Haberde olayın, Villa Turizm’e ait otobüsün Aksaray Tuana Turistik Tesisleri’nde verdiği molanın ardından vuku bulduğu belirtiliyor

Olayın ardından otobüsteki yurttaşlar polise haber verirken, İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada saldırganların yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bunu duyurdu.

Soylu, Çavuş’un Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerinin korumasında olduğunu da bildirdi.

Boşanmak istediği için kaçırılmak istenmiş

Öte yanda gazeteci Candaş Tolga Işık, kaçırılma olayına dair kimi bilgiler paylaştı.

Işık’ın aktardığına göre Çevuş’u kaçırmaya çalışanlardan biri öz ağabeyi.

Boşanmak istediği için hedef olan Çavuş, sığınma evine gitmeye çalışıyormuş.




Önceki Haber
HDP heyeti katliamın yaşandığı Siverek'te: Devlet nerede?
Sonraki Haber
Yeni Yaşam’ın yazı işleri müdürüne ilk duruşmada ceza talebi