Ana SayfaToplumsal CinsiyetBir kadını darp ederek alıkoyan ağabeyi tutuklandı

Bir kadını darp ederek alıkoyan ağabeyi tutuklandı

HABER MERKEZİ – Kadriye Çavuş’u bulunduğu seyir halindeki otobüsten darp ederek indiren sonrasında da alıkoyan ağabeyi Ahmet Çavuş, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetten yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı.

Ankara-Mersin istikametinde hareket eden bir otobüsün önceki gün seyir halindeyken bir başka araç tarafından önü kesilmiş ve araçtan inen erkekler otobüste bulunan bir kadını darp ederek zorla kaçırmıştı.

Otobüsteki yurttaşların ihbarı üzerine alıkonulan Kadriye Çavuş kurtarılarak koruma altına alınmış, kadının altı akrabası da gözaltına alınmıştı.

Emniyete götürülen İ.S., gazetecinin “Neden yaptınız?” sorusuna, “Karım değil mi?” yanıtını verirken, diğer ağabey S.Ç.’nin de, ”Benim de kardeşim. Allah’a şükür, başımız dik” demesi tepki çekti.

Kadriye’nin gözaltına alınan isimlerden şikayetçi olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan Kadriye’nin iki ağabeyi, ablası, eniştesi, yengesi ile evli olduğu İ.S. isimli erkek sorgularının ardından dün adliyeye sevk edildi.

Ağabeyi tutuklandı

Kadriye’nin ağabeyi Ahmet Çavuş,  çıkarıldığı mahkemece ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetten yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı.

Diğer isimler ise ‘adli kontrol’ şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan Kadriye’nin, İ.S. ile 2008 yılında evlendiği, yaşadıkları sorunlar nedeniyle boşanmak istediği, ailesinin de boşanmaması için baskı yaptığı ve bu nedenle sığınma evine gitmek istediğini söylediği aktarıldı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan Barzani ile görüştü
Sonraki Haber
Ken Loach’un yeni filmi ekonomik kriz üzerine: “Sorry We Missed You”